Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (14/12/18)

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (14/12/18)
Συμβουλή για όλα τα ζώδια σήμερα.

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (14/12/18).

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Πολύ περισυλλογή έχει πέσει ρε παιδί μου. Και δεν εννοώ ότι δεν μιλάς σε άνθρωπο αλλά πως πίσω από κάθε κουβέντα, συζήτηση, χαμόγελο κρύβεις επιμελώς μια παλέτα μερικών χιλιάδων συναισθηματικών αποχρώσεων. Μην γκρινιάζει! Όταν δεν μπορείς να βρεις άκρη είναι που γίνεται ενδιαφέρουσα η ζωή, έτσι δεν έλεγες πάντα;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

«Θα ξεκολλήσω, θα ξεκολλήσω, θα ξεκολλήσω…!». Αμ δε που θα ξεκολλήσεις! Το μυαλό σου κλείδωσε στο δίλλημα του να δώσεις ή να μην δώσεις μια ευκαιρία σε εκείνον/η που σε ζαχαρώνει τους τελευταίους μήνες. Και είναι που δεν μπορείς και να τον/την αποφύγεις… Μέσα στην παρέα είναι.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, η πρώτη εντύπωση της μέρας αποτυπώνεται σαν στάμπα στους γύρω σου. Συνόδευσε λοιπόν το «Καλημέρα!» με τόνο σκληροπυρηνικής σοβαρότητας και αυτό το αντίστοιχο βλέμμα. Ναι, αυτό που ψαρώνει κόσμο. Ξέρεις εσύ…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ένας/Μια Καρκίνος που δεν αντλεί ικανοποίηση από τις σχέσεις του (κυρίως τις ερωτικές) μοιάζει με έναν ριψοκίνδυνο πιλότο που είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να κάνει την πιο ριψοκίνδυνη ηλιθιότητα. Όχι για να τραβήξει τα βλέμματα, απλώς επειδή δεν βρίσκει λόγους να προστατευτεί αφού δεν έχει εκείνον/η που ζητά. Πρόσεχε τι ρισκάρεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ίσως σήμερα ξυπνήσεις μʼ αυτή την αίσθηση πως η ζωή εξελίσσεται χωρίς εσένα, πως δεν ζεις αλλά απλά επαναλαμβάνεσαι. Ένα μούδιασμα στο μυαλό και μια αίσθηση εγκλωβισμένης ενέργειας στο σώμα. ΟΚ, τώρα που στο εξήγησα και ξέρεις πως δεν το χάνεις, προσπάθησε να ηρεμήσεις. Παροδικό είναι.

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (14/12/18)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, μην τολμήσεις να περιμένεις ούτε ένα λεπτό παραπάνω για λίγη προσοχή από εκείνον/η που στα λόγια σε σκέφτεται συνέχεια και στις πράξεις χωλαίνει. Σήμερα χρειάζεσαι ανθρώπους που αποδεικνύουν έμπρακτα πως θέλουν να είναι μαζί σου. Και ναι, οι φίλοι/φίλες σου είναι ιδανικοί/ες!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ο έρωτας, το δώρο των θεών στους ανθρώπους, λένε οι περισσότεροι/ες Ζυγοί. Και μετά συμπληρώνουν: που (σχεδόν) πάντα σκοτώνεται από την καθημερινή ρουτίνα, την πραγματικότητα με τα χίλια δυο κουτάκια, προγράμματα και τις συνεχείς υποχρεώσεις. Γι’ αυτό, αντίθετα από τον μύθο που τους θέλει πάντα σε μια σχέση, είναι οι πρώτοι/ες που θα την αναθεματίσουν όταν πάψει να είναι μαγική. Αυτό που ποθούμε πιο πολύ είναι αυτό που θα μισήσουμε σφόδρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Εντάξει δεν είναι και το πιο συνηθισμένο να μπαίνεις σε αγαπησιάρικη φάση αλλά αφού υπάρχουν κι αυτές οι μέρες, γιατί να μην τις εκμεταλλευτείς; Αν είσαι σε σχέση ξέρουμε με ποιον/α θα είσαι, αλλά αν δεν είσαι υπάρχουν, τόσα ενδιαφέροντα πράγματα να κάνεις: κέρνα καφέ τον/την κολλητό/ή σου, κάνε δωράκια στα παιδιά σου/ανιψάκια σου/βαφτιστήρια σου! Γίνε η αιτία να χαμογελάσουν μερικοί άνθρωποι γύρω σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε σήμερα από το πρωί κιόλας θα πρέπει να αφιερωθεί σε μερικές απλές κι όμως τόσο σημαντικές φράσεις που καλείσαι να κάνεις πράξεις: εσωτερική ηρεμία, χρόνος για τον εαυτό μου, όχι άλλες διαμάχες για θέματα που δεν εμπλέκομαι άμεσα, να είμαι λίγο πιο εκδηλωτικός/η σ’ αυτούς/ες που αγαπώ. Άντε ξεκίνα γιατί η λίστα είναι μεγάλη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αφού δεν το έχεις που δεν το έχει σήμερα με τη σκέψη και τη συγκέντρωση, γιατί δεν δίνεις στον εαυτό σου το ελευθέρας να αφεθεί μετά τη δουλειά σε προτάσεις, τυχαίες παρέες και απολαύσεις που τόσο σου έχουν λείψει; Έλα… Έλα… Μπορείς…

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (14/12/18)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Είναι πραγματικά αξιέπαινη η προσπάθεια πολλών Υδροχόων εκεί έξω να καλλιεργήσουν την αρετή της υπομονής και της υποχωρητικότητας στις διαπροσωπικές σχέσεις που αποδεδειγμένα έχουν αποκτήσει αξία για τους ίδιους/τις ίδιες. Μέσα στις επόμενες μέρες πιθανόν θα ανακαλύψεις αν η αξία που έχεις δώσει σε μερικές απʼ αυτές ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Όσες το πετύχουν θα σε απογειώσουν στα ουράνια. Όσες αποτύχουν θα δοκιμάσουν την παγωμένη σου οργή.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Αν και το θέμα που καίει είναι οι σχέσεις, ένας Ιχθύς σπάνια μιλά γιʼ αυτές με όρους ποιότητας – λες και οποιαδήποτε σχέση, οποιοσδήποτε άνθρωπος σου κάνει αρκεί να είναι εκεί. Αυτό είναι και το θέμα που επανέρχεται ξανά αυτές τις μέρες. Θα κυνηγήσεις/ενδώσεις σε/επιστρέψεις σε/επιλέξεις κάποιον/α μόνο και μόνο για να καλύψει το κενό ή καταφέρεις να πεις το όχι στην περίπτωση που δεν σου κάνει. Όσο για όσους βρίσκονται σε σχέση, αν ο/η σύντροφος βρεθεί σε τροχιά ξαφνικών αλλαγών/ευκαιριών μόνη αν τον υποστηρίξεις απόλυτα και απαρέγκλιτα θα βγεις κερδισμένος/η.

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments