Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Προγραμματισμός χωρίς Πιεομπονγκσάντ στο πλάνο

Παναθηναϊκός: Προγραμματισμός χωρίς Πιεομπονγκσάντ στο πλάνο
Ο Παναθηναϊκός λειτουργεί και κινείται έχοντας... ξεχάσει την ύπαρξη του Ταϊλανδού, σε όλα τα επίπεδα!

Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να εντυπωσιάζει αγωνιστικά, αλλά να βρίσκεται στον… αέρα διοικητικά. Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ δεν έχει ακόμα φανεί, πλέον μένει ένας μήνας για να κλείσει η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου και κανείς δε βάζει το χέρι του στη φωτιά πως θα εμφανιστεί.

Ο Γιάννης Αλαφούζος περίμενε κάποια χρήματα, όπως είχε συμφωνηθεί με την πλευρά της Pan Asia, ωστόσο βλέπει τον χρόνο να κυλά και λεφτά να μην μπαίνουν στα ταμεία της ΠΑΕ. Την ίδια ώρα που οι υποχρεώσεις «τρέχουν» και από τη στιγμή που μπαίνει ο Δεκέμβρης, είναι υποχρεωμένος ο σύλλογος να τηρήσει συμφωνίες και διακανονισμούς.

Στις πρώτες μέρες κάθε μήνα η ΠΑΕ οφείλει να τηρεί τους διακανονισμούς που έχει συνάψει με τους πιστωτές και παράλληλα να είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στα όποια έξοδα προκύψουν.

Από τη στιγμή που ο Αλαφούζος δεν βλέπει τον Παϊρότζ να είναι διατεθειμένος να βοηθήσει, παρά το γεγονός πως υπολόγιζε στη συνεισφορά του, είναι αναγκασμένος να καλύψει εκείνος το ποσό που απαιτείται, το οποίο φτάνει στα τρία εκατομμύρια ευρώ. Με την καλοκαιρινή «σμίκρυνση» του κόστους της ΠΑΕ, ωστόσο, να διευκολύνει προς αυτή την κατεύθυνση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments