Video

Ελένη Τοπαλούδη: Συνέχιζε να ψάχνει κοπέλες μετά τη δολοφονία ο κατηγορούμενος

Ελένη Τοπαλούδη: Συνέχιζε να ψάχνει κοπέλες μετά τη δολοφονία ο κατηγορούμενος
Η Ελένη Τοπαλούδη έβρισκε τραγικό θάνατο στις 27 Νοεμβρίου. Τέσσερις μέρες μετά ο 19χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία της φέρεται να αναζητούσε νέες κοπέλες σύμφωνα με μαρτυρία.

Η Ελένη Τοπαλούδη δολοφονήθηκε στις 27 του Νοέμβρη, ωστόσο τέσσερις ημέρες μετά ο 19χρονος -ένας εκ των κατηγορουμένων- για τον χαμό της 21χρονης φέρεται να πήγε σε πλατεία της Ρόδου.

Εκεί, γνώρισε ένα 18χρονο κορίτσι και το έπεισε να πάνε μαζί μια βόλτα. Μαζί, πήγε και ένας φίλος του 19χρονου. Αυτά είπε μεταξύ άλλων, αυτόπτης μάρτυρας που ήταν εκείνο το βράδυ στην παρέα και που έχει καταθέσει στις αρχές.

“Εγώ μέχρι εκεί που μπορούσα να πάω, πήγα να μιλήσω, στην Ασφάλεια και μου έφυγε ένα βάρος” τόνισε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων στον ΑΝΤ1.

Ελένη Τοπαλούδη: Τι δείχνει η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στο κινητό της φοιτήτριας

Συνεχόμενες είναι οι αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στην Ρόδο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star, οι εισερχόμενες κλήσεις στο κινητό της άτυχης φοιτήτριας, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, δείχνουν πως μέχρι την ημέρα της δολοφονίας της, στις 27 Νοεμβρίου, μιλούσε κυρίως με την καλύτερή της φίλη.

Από την επομένη, δηλαδή από τις 28 του μηνός οι δικοί της άνθρωποι άρχισαν να την αναζητούν διότι είχαν αρκετή ώρα να συνομιλήσουν μαζί της.

Στις 30 του μηνός εμφανίζονται πέντε κλήσεις από το Διδυμότειχο και την κολλητή της. Την πρώτη μέρα του Δεκεμβρίου την αναζητά μια φίλη, η οποία, συμπτωματικά, μένει στην ίδια οδό με τον Έλληνα κατηγορούμενο.

Θυμίζουμε, πως το κινητό τηλέφωνο της 21χρονης φοιτήτριας μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί.

Τι δείχνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, βγήκαν οι τοξικολογικές της 21 ετών φοιτήτριας, στον οργανισμό της οποίας δεν ανιχνεύτηκαν επικίνδυνες ουσίες.

Τα αποτελέσματα θα ταχυδρομηθούν στην ανακρίτρια της Ρόδου για να ενσωματωθούν στη δικογραφία της υπόθεσης και να συνεκτιμηθούν με τα υπόλοιπα στοιχεία.

Το ποσοστό αλκοόλ που ανιχνεύτηκε στο αίμα της 21χρονης είναι μόλις 0.15 γραμμάρια ανά λίτρο, ποσοστό που δεν αντιστοιχεί ούτε σε ένα ποτήρι κρασί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments