Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ο Στέφαν Λάσμε δύσκολα θα πείσει τον Πιτίνο

Παναθηναϊκός: Ο Στέφαν Λάσμε δύσκολα θα πείσει τον Πιτίνο
Ο Παναθηναϊκός αλλάζει προπονητή και ο Ρικ Πιτίνο θέλει παίκτες διαφορετικούς απ' αυτά που μπορεί να προσφέρει ο Στέφαν Λάσμε.

Η έλευση του Στεφάν Λάσμε στον Παναθηναϊκό έφερε στο μυαλό των πράσινων παλιές καλές εποχές. Τότε που Λάσμε και Γκιστ έκρυβαν το καλάθι στους αντιπάλους τους. Και αποτελούσαν μια ισχυρή φροντ λάιν για την ομάδα.

Ωστόσο τα πρώτα δείγματα γραφής του Γκαμπονέζου σέντερ δεν είναι καλά. Δεν είναι ο παίκτης που γνωρίζαμε, κάτι που είναι απολύτα λογικό αν σκεφτούμε ότι τα χρόνια έχουν περάσει. Ο Λάσμε είναι πια στα 37.

Κι αυτό βγαίνει στο παιχνίδι του, κυρίως όσον αφορά την ταχύτητά του. Είναι αργός και του λείπει η φρεσκάδα. Υστερεί στην άμυνα και δεν έχει καταφέρει να βρει διάρκεια στην απόδοσή του.

Ο Λάσμε είναι απογοητευτικός έως τώρα, δε θυμίζει σε καμία περίπτωση τον παίκτη που είδαμε στην πρώτη του θητεία και δύσκολα μπορεί να πείσει τον νέο προπονητή ότι αξίζει ευκαιριών.

Άλλωστε, ο Ρικ Πιτίνο αρέσκεται στο να δουλεύει με νέους παίκτες και γρήγορους. Και ο Λάσμε δεδομένα δεν μπορεί να του κάνει αυτή τη δουλειά, αφού δεν θα μπορεί να προσαρμοστεί στον τρόπο παιχνιδιού του Αμερικανού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments