Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (22/12/18)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (22/12/18)
Ζώδια σήμερα: Αναλυτικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (22/12/18).

ζώδια κριός

Ένα ερωτικό μάθημα σε περιμένει, καθώς η Πανσέληνος στοχεύει τα συναισθηματικά σου θεμέλια. Αυτό θα μπορούσε να έχει σαν αποτέλεσμα να νιώθεις λιγότερο την τάση να υποχωρείς για να ευχαριστήσεις τους άλλους – ή τον εραστή σου.

Φρόντισε να μπορείς ν’ αναγνωρίσεις και να αποδεχτείς τα οφέλη του έρωτα, χωρίς να επικεντρώνεσαι συνεχώς σ’ αυτόν. Μερικές φορές, το λιγότερο είναι και καλύτερο. Και αφήνοντας χώρο για να εκδηλωθεί η μαγεία, θα βοηθήσεις σ’ αυτό.

ζώδια ταύρος

Η επιθυμία σου να είσαι ντόμπρα, ανοιχτόμυαλη και οικεία όταν μιλάς, θα μπορούσε να καταλήξει να φαίνεσαι φλύαρη.

Βεβαιώσου ότι φιλτράρεις αυτά που θα πεις πριν μιλήσεις, ενώ η πανσέληνος εντείνει τις σκέψεις και την επικοινωνία.

Ίσως να μην υπάρχει τόσο μεγάλη ανάγκη να ανοιχτείς συναισθηματικά, όσο νομίζεις. Το να είσαι λίγο πιο μυστηριώδης θα μπορούσε επίσης να δουλέψει υπέρ σου.

ζώδια δίδυμοι

Ο έρωτας και τα χρήματα, θα μπορούσαν να συνδέονται περιέργως τώρα, ειδικά αν γνωρίζεις πόσα χρήματα δαπανώνται, για οτιδήποτε σχετίζεται με τις ερωτικές σου υποθέσεις. Είναι μια περίοδος, που επανεξετάζεις τα ποσά που ξοδεύεις με τον εραστή σου, για την διασκέδασή σας. Και αν είναι δυνατόν, να απολαμβάνετε περισσότερα ενώ επενδύετε λιγότερα. Ο ουρανός επιμένει ότι είναι δυνατό, και αν χρειαστεί μια περικοπή, τότε αυτό θα φανεί τώρα ή πολύ σύντομα.

ζώδια καρκίνος

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει συγκινήσεις και διαταραγμένες συμπεριφορές. Θα μπορούσες να κοιτάξεις την ερωτική σου ζωή σε γενικές γραμμές και θα ‘χεις δίκιο να δεχτείς, ότι έχεις πολλά για τα οποία είσαι ευγνώμον. Ωστόσο, οι αμφιβολίες θα μπορούσαν να προκύψουν γρήγορα, και θα σε αναγκάσουν να αναρωτηθείς, αν βλέπεις το μέλλον της σχέσης σου, ξεκάθαρα και ρεαλιστικά. Προσπάθησε να αποδεχθείς, πώς τα αυξημένα συναισθήματα μπορεί να αυξήσουν τις αμφιβολίες ή την απαισιοδοξία. Έχεις τόσους πολλούς λόγους για να παρηγορηθείς και να αισιοδοξείς, αν εστιάσεις σ’ αυτούς.

ζώδια λέων

Μπορεί να μην νιώθεις την ανάγκη να επιφέρεις άμεσες αλλαγές στα ερωτικά ή στη σχέση σου. Και θα μπεις στον πειρασμό να απομονωθείς για να κάνεις τον απολογισμό σου. Ευτυχώς, μπορείς να βρεις τρόπους, για να μετατρέψεις τα εμπόδια, σε ευκαιρίες για να προοδεύσει η σχέση σου. Η πανσέληνος σου υπενθυμίζει πόσο σημαντικά είναι τα διδάγματα από το παρελθόν, για να ξεπεραστούν οι διάφορε προκλήσεις, τώρα. Το μόνο που χρειάζεσαι, είναι θετική σκέψη.

ζώδια παρθένος

Ισχυροί δεσμοί φιλίας στηρίζουν τις πιο θαυμαστές ερωτικές σχέσεις! Και αυτό θα μπορούσε να γίνει πιο εμφανές σε σένα αυτή τη στιγμή, με την ευγένεια της πανσελήνου. Αν είσαι σε σχέση, τότε αποδέχεσαι τη συναισθηματική υποστήριξη από τον αγαπημένο σου. Μια σχέση μπορεί να σχηματιστεί ή να ενισχυθεί από σένα, που νιώθεις ευγνωμοσύνη για τον αξιόπιστο σύντροφό σου.

ζώδια ζυγός

Όπως συμβαίνει με τη μαγεία, μπορείς κι εσύ, να πάρεις μια πολύπλοκη κατάσταση της ερωτικής σου ζωής και να την απλοποιήσεις. Η πανσέληνος σε προτρέπει να εξετάσεις, πώς η αναζήτηση της τελειότητας στις σχέσεις, προσθέτει μόνο απογοητεύσεις. Να είσαι ευγενική με τον εαυτό σου, έχοντας επίγνωση, πως κάνεις ό,τι μπορείς για να κρατήσεις ζωντανή, την ερωτική σου ζωή. Ήρθε η ώρα να δεχτείς, ότι η συγχώρεση που τόσο εύκολα προσφέρεις στους άλλους χρειάζεται να εστιάσει προς εσένα…. Έτσι για αλλαγή.

ζώδια σκορπιός

Μπορεί να δεις μια μακροσκελή λίστα με ό, τι χρειάζεται να αντιμετωπίσεις στη σχέση σου. Αλλά είναι σωστό επίσης να δεχτείς, ότι δεν χρειάζεται να βιαστείς να αντιμετωπίσεις τα πάντα, με τη μία. Η πανσέληνος θα μπορούσε να δημιουργήσει περισσότερες αμφιβολίες ή σύγχυση και η προσπάθεια σε ένα τέτοιο κλίμα θα μπορούσε να περιπλέξει τα πράγματα περαιτέρω. Η προβολή των συνθηκών της ερωτικής σου ζωής από απόσταση, είναι μια λογική επιλογή. Οι κινήσεις που μπορεί να θέλεις να κάνεις, πρέπει να ξεκινούν με μικρά βήματα… και μόνο όταν η καρδιά σου συμφωνεί.

ζώδια τοξότης

Αν το μυαλό σου, είχε πρόσφατα πολύ δυνατά το λόγο και ώθησε σκληρά τις ερωτικές σου υποθέσεις να εκτιμηθούν με τη λογική, τότε είναι λογικό να επιτρέψεις στην καρδιά σου να έχει το δικό της λόγο. Κι αυτό είναι που σε ενθαρρύνει σήμερα να κάνεις η πανσέληνος. Η λογική έχει τη θέση της – αλλά ο έρωτας δεν λειτουργεί πάντα με κανόνες. Η σύνδεση με την αυθόρμητη πλευρά σου, ή με τη λιγότερο διατεθειμένη να παραμείνει σε μια ζώνη άνεσης, μπορεί να κλείσει ένα επαναλαμβανόμενο ερωτικό σενάριο και να σε ωθήσει σε κάτι πιο εκπληκτικό – και ενδεχομένως συναρπαστικό.

ζώδια αιγόκερως

Καθώς η πανσέληνος υπογραμμίζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις, μπορεί να αισθανθείς την ανάγκη να πιέσεις για αλλαγές, με έναν από τους παρακάτω δύο τρόπους. Ο πρώτος μπορεί να επιφέρει το τέλος μιας σχέσης, που σε αποστραγγίζει με πολλούς τρόπους. Ο δεύτερος, μπορεί να συνεπάγεται μια καινούργια σχέση ή την απόφαση, ότι έχει έρθει η στιγμή να μεταφέρεις τη σχέση σου από την παρούσα της κατάσταση, σε κάτι πιο εμπνευσμένο και εκπληκτικό. Ποιο από τα δύο είναι, Αιγόκερε;

ζώδια υδροχόος

Ίσως χρειαστεί να γίνεις λίγο πιο ευάλωτη, ειδικά αν ο εραστής σου, βλέπει σε σένα μια συμπεριφορά, που δείχνει πως δε σκέφτεσαι τίποτα. Ωστόσο, αν ανοιχτείς στο ταίρι σου, με τον τρόπο που θέλει να το κάνεις, θα δημιουργήσεις εμπιστοσύνη στη σχέση σας. Αυτό μπορεί να είναι αναπόσπαστο στοιχείο για την επούλωση… όπου χρειαζόταν, εδώ και κάμποσο χρονικό διάστημα επίσης.

ζώδια ιχθύες

Τηρώντας τους κανόνες, τους περιορισμούς ή την επίγνωση του σημείου, όπου απαιτείται αυτοσυγκράτηση ή αυτοπειθαρχία, η μαγεία εξαντλείται ή διαλύεται, στην ερωτική σου ζωή.

Ωστόσο, βγάζοντας κατά μέρος ό, τι είναι περιττό στη σχέση σου και εστιάζοντας σ’ αυτό που μπορείς να προσφέρεις, είναι αυτό, που ενισχύει την αυθεντικότητα στη σχέση σου.

Είναι «να το διατηρείς πραγματικό» και «να το κρατάς ζωντανό ». Και αυτό μπορεί να φέρει, ένα απολαυστικό επίπεδο βάθους, που αυτή τη στιγμή, το χρειάζεσαι.

Πηγή: astro-live.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments