Τεχνολογία

Μηχάνημα για μπύρα; Κι όμως η τεχνολογία έχει φροντίσει (pic&vids)

Μηχάνημα για μπύρα; Κι όμως η τεχνολογία έχει φροντίσει (pic&vids)
Μηχάνημα όπως του καφέ για... σπιτική μπύρα.

Η μπύρα είναι ένα από τα πιο γνωστά ποτά που σχεδόν σε κάθε σπίτι μπορείς να βρεις. Ωστόσο, γιατί όταν τελειώνουν οι μπύρες να πρέπει να σηκωθείς από την άνεση σου για να πας να αγοράσεις, άμα μπορείς μα ένα ειδικό μηχάνημα, όπως αυτό του καφέ να φτιάξεις την δικιά σου σπιτική μπύρα;

Κι όμως. Η τεχνολογία έχει φροντίσει και γι’ αυτό και ένα ειδικό κομμάτι της LG αναμένεται να παρουσιαστεί τον Ιανουάριο στο Λας Βέγκας το Homebrew γι’ αυτόν τον σκοπό.

Πρόκειται, για ένα μηχάνημα που θα λειτουργεί σαν τις γνωστές καφετιέρες που οι περισσότερες οικογένειες έχουν σπίτι τους, προκειμένου να φτιάχνουν εύκολα και γρήγορα εσπρέσο και καπουτσίνο.

Το μόνο που θα πρέπει να κάνει όποιος την αγοράσει είναι να βάζει τις ειδικές κάψουλες στην υποδοχή και μετά μέσω της ειδικής εφαρμογής θα ελέγχει την πίεση και την θερμοκρασία, προκειμένου να βγάλει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Συνολικά θα μπορεί να παράγει 9 μεγάλα ποτήρια μπύρας το 15ήμερο. Στις αρχές του χρόνου, αναμένεται να βγει προς πώληση και το BeerMKR, το οποίο θα μπορεί να φτιάχνει 3,4 λίτρα μπύρας την εβδομάδα και θα έχει παρόμοια διαδικασία, με το κόστος του να είναι στα 299 δολάρια.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=JgutXgB7Yag

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments