Αθλητισμός

Ο Κιλιάν Εμπαπέ σαρώνει τα βραβεία

Ο Κιλιάν Εμπαπέ σαρώνει τα βραβεία
Ο Κιλιάν Εμπαπέ αναδείχτηκε κορυφαίος Γάλλος ποδοσφαιριστής της χρονιάς, αφήνοντας πίσω του τον Γκριεζμάν και τον Βαράν.

Η φράση «τα πήρε όλα κι έφυγε» ταιριάζει… γάντι στον Κιλιάν Εμπαπέ. Αφού κατέκτησε με την Εθνική Γαλλίας το Παγκόσμιο Κύπελλο, στην συνέχεια άρχισε να σαρώνει τα βραβεία.

Ο 20χρονος άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, έγινε ο πρώτος κάτοχος του βραβείου «Ραϊμόν Κοπά», το οποίο θεσμοθετήθηκε φέτος παράλληλα με την «Χρυσή Μπάλα», και απονέμεται στον κορυφαίο νεαρό παίκτη του πλανήτη. Στην συνέχεια απέσπασε το βραβείο για τον καλύτερο παίκτη της χρονιάς στην Γαλλία, κάτω των 21 ετών.

Παράλληλα αναδείχθηκε κορυφαίος Γάλλος αθλητής για το 2018, όπως προέκυψε από την σχετική ψηφοφορία που διοργάνωσαν από κοινού το RTL και η Groupama, αφήνοντας πίσω του τον πρωταθλητή του διάθλου Μαρτίν Φουρκάντ, τον κάτοχο του παγκοσμίου ρεκόρ στο δέκαθλο Κέβιν Μαγέρ, τον Αντουάν Γκριεζμάν και τον Ραφαέλ Βαράν.

Και τώρα αναδείχθηκε και κορυφαίος Γάλλος ποδοσφαιριστής της χρονιάς, στην σχετική ψηφοφορία που διοργανώνει παραδοσιακά το περιοδικό «France Football». Ο Μπαπέ υπερίσχυσε και πάλι του επιθετικού της Ατλέτικο Μαδρίτης Αντούαν Γκριεζμάν και του αμυντικού της Ρεάλ Μαδρίτης Ραφαέλ Βαράν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments