Ελλάδα

Στις πιο αυστηρές φυλακές του Χονγκ Κονγκ το μοντέλο από την Μυτιλήνη (vid)

Στις πιο αυστηρές φυλακές του Χονγκ Κονγκ το μοντέλο από την Μυτιλήνη (vid)
Η δίκη του μοντέλου από την Μυτιλήνη, που είχε συλληφθεί με 2,6 κιλά κοκαΐνης, είναι προγραμματισμένη για τις 7 Μαρτίου του 2019.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star, το μοντέλο από την Μυτιλήνη, η Ειρήνη, που είχε συλληφθεί με 2,6 κιλά κοκαΐνης θα μεταφερθεί, σε λίγες ημέρες, σε μία από τις σκληρότερες φυλακές της Κίνας.

Η δίκη της είναι προγραμματισμένη για τις 7 Μαρτίου. Θα διαρκέσει 7 ημέρες και στο τέλος, σώμα επτά ενόρκων θα αποφανθεί για την αθωότητα ή την ενοχή της.

Εδώ και 14 μήνες βρίσκεται πίσω από τα παγωμένα κάγκελα των φυλακών του Χονγκ Κονγκ. Στις 22 Ιανουαρίου, ανήμερα των γενεθλίων της, η Ειρήνη που γίνεται 21 ετών, θα μεταφερθεί από τις φυλακές ανηλίκων ή μετεφήβων σε άλλες φυλακές.

«Πολύ πιο δύσκολες μπορώ να πω. Είναι τα δεύτερα Χριστούγεννα που κάνει στο Χονγκ Κονγκ» είχε δηλώσει ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Είναι μία πολύ δύσκολη υπόθεση», παραδέχθηκε στο STAR ο δικηγόρος της οικογένειας, Σάκης Κεχαγιόγλου. Στην Ελλάδα, για αντίστοιχη περίπτωση εισαγωγής ναρκωτικών δεν έχει υπάρξει ποτέ αθωωτική απόφαση, επισήμανε ο ίδιος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments