Αθλητισμός

Ίντερ: Δύο αγωνιστικές χωρίς κόσμο

Ίντερ: Δύο αγωνιστικές χωρίς κόσμο
Ίντερ: Η πειθαρχική επιτροπή της ιταλικής λίγκας τιμώρησε την ομάδα για τα χθεσινά επεισόδια.

Ίντερ: Με ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε η Ίντερ από την πειθαρχική επιτροπή της ιταλικής λίγκας, λόγω της ρατσιστικής συμπεριφοράς μερίδας οπαδών της προς τον Καλιντού Κουλιμπαλί, στο χθεσινό (26/12) ματς πρωταθλήματος με τη Νάπολι στο «Σαν Σίρο».

Το αρμόδιο όργανο επιλήφθηκε άμεσα και τιμώρησε τους «νερατζούρι» για το συμβάν, το οποίο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις σε όλη την Ιταλία.

Παράλληλα, τόσο ο Κουλιμπαλί όσο και ο Λορέντζο Ινσίνιε, οι οποίοι αποβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της επεισοδιακής αναμέτρησης, τιμωρήθηκαν με αποκλεισμό δύο αγωνιστικών.

Ίντερ: Ένας νεκρός από τα επεισόδια στο ματς με τη Νάπολι

Ένας οπαδός της Ίντερ άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Σαν Κάρλο, μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες βράδυ έξω από το «Σαν Σίρο», στο περιθώριο του αγώνα των «νερατζούρι» με τη Νάπολι για το ιταλικό πρωτάθλημα.

Το θύμα ήταν ένα από τα περίπου 60 άτομα που συμμετείχαν στις συμπλοκές και παρασύρθηκε από ένα βαν, με συνέπεια να τραυματιστεί βαρύτατα και να διακομιστεί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, που τον υπέβαλαν σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, τα τραύματά του ήταν πολύ βαριά και κατέληξε το πρωί της Πέμπτης (27/12).

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οπαδοί της Ίντερ είχαν στήσει ενέδρα σε λεωφορείο που μετέφερε οπαδούς της Νάπολι στο «Σαν Σίρο» και τους επιτέθηκαν, οπλισμένοι με αλυσίδες και σφυριά.

Τέσσερις φίλοι της Νάπολι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, εκ των οποίων ο ένας τουλάχιστον έχει χτυπηθεί από μαχαίρι.

Ίντερ: Δείτε το βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες μέσα από το δρόμο όπου σημειώθηκαν τα επεισόδια

https://www.youtube.com/watch?v=JAtrouD4SsM

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments