Άποψη

Αλέφαντος: Αν πάρει τέτοιον παίκτη ο Ολυμπιακός σηκώνει πρωτάθλημα!

Αλέφαντος: Αν πάρει τέτοιον παίκτη ο Ολυμπιακός σηκώνει πρωτάθλημα!
Ο Νίκος Αλέφαντος σχολιάζει στο blog του στο pagenews.gr τις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού και κάνει μία πρόβλεψη για το μέλλον του.

Ο Νίκος Αλέφαντος αφήνει το αγωνιστικό και πιάνει το μεταγραφικό. Γράφει για τις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού, για τον παίκτη που χρειάζεται και για το πως μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στην κούρσα του πρωταθλήματος. Χριστουγεννιάτικος Αλέφαντος στο pagenews.gr.

“Για τον Σολδάνο είτε γίνει η μεταγραφή είτε δεν γίνει δεν αγωνιώ γιατί δεν τον ξέρω τον παίκτη. Εγώ θα πω δυο πράγματα μόνο. Το ποδόσφαιρο στα τόσα χρόνια που το παρακολουθώ έχει ορισμένα πράγματα που δεν έχουν αλλάξει. Ένα από αυτά είναι ο σέντερ φορ. Η σπουδαιότητα της θέσης. Ο σέντερ φορ είναι η καρδιά της ομάδας!

Και τώρα άμα δείτε οι πρώτοι σκόρερ στις μεγάλες ομάδες, στα μεγάλα πρωταθλήματα είναι σέντερ φορ. Έχει αλλάξει όμως το στιλ, πεθαίνουν οι ψηλοί και αργοί που κυριαρχούσαν για πολλά χρόνια.

Ο Ολυμπιακός για εμένα πρέπει να βρει σέντερ φορ γρήγορο και διεσδυτικό, να δώσει θέαμα στον κόσμο και γκολ. Με ρωτάει ο Σινάνογλου ποιος είναι ο αγαπημένος μου φορ σε όλη την ιστορία του Ολυμπιακού. Δύο είναι. Ο Υφαντής και ο Σιδέρης. Και μετά από αυτούς, ο Αναστόπουλος. Και μάλιστα ο Αναστόπουλος μου άρεσε ακόμα πιο πολύ, όταν έπαιζε στον Πανιώνιο, πριν έρθει στον Ολυμπιακό!

Ο Φορτούνης θα μπορούσε να βγει αποκάλυψη ως σέντερ φορ τώρα αλλά δεν έχει καθόλου το κεφάλι. Είναι σοβαρό μειονέκτημα αυτό. Επίσης γιατί να τον χάσεις από δεκάρι. Ο Φορτούνης θέλει έναν καλό παίκτη μπροστά του να συνδυάζεται.

Με ρωτάει ο Θέμης μετά το σέντερ φορ ποια είναι η δεύτερη θέση που θα έλεγα στον πρόεδρο ότι χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα. Σέντερ μπακ θα πω. Τα άλλα φτιάχνονται. Σέντερ φορ και σέντερ μπακ όμως είναι κομβικές θέσεις στο ποδόσφαιρο. Και έχει ανάγκη εκεί ο Ολυμπιακός. Ο Σέρβος ενώ είναι ψηλός, δεν είναι καλός στο κεφάλι. Αλέφαντο να ακούτε. Επίσης δεν είναι γρήγορος.

Ο Σισέ είναι παικταράς και δεν το λέω τώρα που το είδαν όλοι. Το έλεγα όταν τον είχαν εκτός ομάδας. Ο Σισέ μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο και να γίνει στοπεράρα. Να μάθει να προσέχει τα πέναλτι, τα φάουλ, να παίρνει μαν του μαν το αντίπαλο φορ να το σβήνει. Έχει τα προσόντα να σβήσει κάθε φορ. Δεν βρίσκεις εύκολα σε στόπερ της ηλικίας του Σισέ τέτοια σωματικά προσόντα, τέτοιο ύψος, τέτοια δύναμη, σε συνδυασμό με την ταχύτητά του.

Αυτός ο Ολυμπιακός που βλέπουμε τώρα μπορεί να γίνει άλλη ομάδα με δύο καλούς παίκτες στις θέσεις που είπα. Τώρα ή το καλοκαίρι. Αλλά καλούς παίκτες. Την καρδιά της ομάδας, το σέντερ φορ, και έναν πολύ καλό στόπερ να πλαισιώσει τον Σισέ”.

Ο Νίκος Αλέφαντος και όλα του τα άρθρα με ένα κλικ εδώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments