Ελλάδα

Τροχαίο στην Κυπαρισσία: Νεκροί και τραυματίες μετά από τη σύγκρουση

Τροχαίο στην Κυπαρισσία: Νεκροί και τραυματίες μετά από τη σύγκρουση
Τροχαίο στην Κυπαρισσία: Το δυστύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της καταδίωξης που εκτυλίχθηκε με αφορμή την αρπαγή μιας κοπέλας.

Τροχαίο στην Κυπαρισσία: Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε νωρίτερα στην Εθνική Οδό Κυπαρισσίας–Πύργου στο ύψος του Καλού Νερού.

Στο σημείο αυτό, σημειώθηκε μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων, από την οποία τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν ακαριαία, ενώ ακόμη δύο νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για αρπαγή μιας κοπέλας Ρομά.

Το αυτοκίνητο που ξέφυγε από την πορεία του, το καταδίωκε ένας άλλος Ρομά, ενδεχομένως συγγενής της κοπέλας που φέρεται να είχε απαχθεί, σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr.

Τα δύο αυτοκίνητα φαίνεται ότι έρχονταν από τη μεριά της Καλαμάτας με κατεύθυνση προς τη Ζαχάρω, αλλά στην ευθεία μετά τη διασταύρωση, ο οδηγός του προπορευόμενου οχήματος με τους πέντε επιβαίνοντες έχασε τον έλεγχο, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το τζιπ και στη συνέχεια εξετράπη.

Οι πυροσβέστες και οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στον τόπο του δυστυχήματος έδωσαν μάχη για να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες.

Νωρίτερα, τα δύο οχήματα πέρασαν με μεγάλη ταχύτητα από αστυνομικό μπλόκο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments