Διεθνή

Προσοχή: Δείτε τι μπορείτε να πάθετε αν νοικιάζετε σπίτι μέσω Airbnb σε γυναίκες πέραν πάσης υποψίας

Προσοχή: Δείτε τι μπορείτε να πάθετε αν νοικιάζετε σπίτι μέσω Airbnb σε γυναίκες πέραν πάσης υποψίας
Απίστευτη κομπίνα μέσω Airbnb.

Τα Airbnb είναι η νέα μόδα που έχει έρθει τα τελευταία χρόνια στην επικαιρότητα, αφού πλέον το φαινόμενο έχει εξαπλωθεί σε κάθε γωνιά της Γης. Τα Airbnb είναι λοιπόν μια καλή λύση για φθηνές διακοπές, αφού οι τιμές που νοικιάζονται μέσω της πλατφόρμας τα σπίτια είναι πολύ χαμηλότερες από αυτές των ξενοδοχείων.

Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που ακούμε διάφορα περιστατικά και πολλοί ιδιοκτήτες την πατάνε, αφού νοικιάζουν το σπίτι τους σε όποιον βρουν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα… απάτης μέσω Airbnb είναι αυτό που έφερε στο φως της δημοσιότητας η Daily Mail, με πρωταγωνίστρια την Νάταλι Ρόζι.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η 37χρονη καλλονή νοίκιαζε 12 διαφορετικά ακίνητα από τους ιδιοκτήτες τους και μετά τα έβαζε στο Airbnb.

Σε ένα από αυτά, είχε συμφωνήσει να δίνει 800 λίρες την εβδομάδα για ένα σπίτι στο Σόχο, αξίας 1,5 εκατομμυρίου, το οποίο όμως το έβαζε στην πλατφόρμα για 600 λίρες την βραδιά.

Την τακτική της αυτή την χρησιμοποιούσε και στα υπόλοιπα σπίτια, καθώς έβρισκε πλούσιους άραβες που δεν είχαν πρόβλημα να δώσουν αυτά τα χρήματα, κατά την διάρκεια της διαμονής τους.

Η απάτη αποκαλύφθηκε, όταν οι γείτονες παραπονέθηκαν ότι τα πάρτι που γίνονταν σε κάποια από τα σπίτια, ήταν γεμάτα ναρκωτικά και προκαλούσαν αναστάτωση στην γειτονιά.

Η Νάταλι Ρόζι:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments