Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για τη Δευτέρα (31/12/18)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για τη Δευτέρα (31/12/18)
Ταρώ Λενορμάν: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για τη Δευτέρα (31/12/18)

Η κάρτα λενορμάν της Δευτέρας 01. Ο Καβαλάρης (09 Κούπα)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό: – Παλιά μυστικά – Τρίτες παρεμβολές – Θετικά οικονομικά

Ταρώ Λενορμάν: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Οι σκέψεις σας ακόμη είναι καρφωμένες στο παρελθόν, και μάλλον πάνω στις αλλαγές του έτους, θα θελήσετε να κάνετε μια συγκαλυμμένη επικοινωνία.

Ταύρος

Θα ξεχάσετε τα πάντα αυτές τις ημέρες, καθώς φίλοι – γνωστοί και συνεργάτες, θέλουν να σας έχουν πιο κοντά τους. Πολλές οι προτάσεις που πλησιάζουν.

Δίδυμοι

Είστε στην μέση πολλών και σημαντικών αποφάσεων για την καριέρα σας, που όμως σε βάθος χρόνου, θα δυσκολέψει την ερωτική σας ζωή.

Καρκίνος

Μπορεί να έχετε μείνει μόνοι, μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά τουλάχιστον είστε απόλυτα ήρεμοι και ισορροπημένοι, με τους λοιπούς ανθρώπους γύρω σας.

Ταρώ Λενορμάν: Λέων

Μην ξεχνιέστε. Υπάρχουν ακόμη αρκετά προβλήματα από την μεριά του ατόμου που αγαπάτε, για να γίνετε κανονικό ταίρι. Μην πιέζετε επίσης.

Παρθένος

Κάποιες θετικές και παραγωγικές συζητήσεις, που έχετε κάνει αυτό το διάστημα με τον άνθρωπο σας, θα σας δώσουν την ευκαιρία μέσα στο 2019, ακόμη και να παντρευτείτε.

Ζυγός

Δεν υπάρχει περίπτωση, να διαθέσετε περισσότερο χρόνο σε άτομα και υποθέσεις από το μακρινό σας παρελθόν, για να δείτε τι μπορεί να έχετε αλλάξει.

Σκορπιός

Δεν σας συγκινεί τίποτα αυτήν την εποχή στον ερωτικό τομέα! Ίσως και να κάνετε μια αποτοξίνωση, για να μην εμπλακείτε και πάλι με ακατάλληλα πρόσωπα.

Ταρώ Λενορμάν: Τοξότης

Το ότι για λόγους παρεξήγησης είτε εγωισμού, δεν μιλιέστε με τον σύντροφο σας, τελικά δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα, αντιθέτως δημιουργεί καινούργια.

Αιγόκερως

Θα σας κάνουν μια πρόταση – προξενιό, που πιθανόν και να σας τραβήξει την προσοχή! Η τύχη σας ανοίγει και στα οικονομικά σας δεδομένα.

Υδροχόος

Εσείς που αυτό το διάστημα, θα κάνετε ένα ταξίδι, καλό θα ήταν να μην κουβαλήσετε μαζί σας, και τις σκοτούρες μαζί. Στον προορισμό ίσως και να υπάρχει μια νέα αγάπη.

Ιχθείς

Μην μπερδεύεστε συνέχεια με το παρελθόν. Ξέρετε ότι δεν είναι μόνο δική σας ευθύνη, για να λυθούν τα προβλήματα από τη μεριά του αγαπημένου σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments