Άποψη

Αλέφαντος: “Έχω γενέθλια σήμερα και κλείνω τα… 40 – Τώρα μπορεί να πάει για πρωτάθλημα!”

Αλέφαντος: “Έχω γενέθλια σήμερα και κλείνω τα… 40 – Τώρα μπορεί να πάει για πρωτάθλημα!”
Ο Νίκος Αλέφαντος πιο απολαυστικός από ποτέ. Σβήνει τα κεράκια του μέσω του blog του στο pagenews.gr, αποκαλύπτει το μυστικό που τον διατηρεί σε φόρμα, σχολιάζει το ντέρμπι της Σίτι με τη Λίβερπουλ και νιώθει δικαιωμένος για τις... συμβουλές του

Ο Νίκος Αλέφαντος έχει γενέθλια και τα γιορτάζει με απολαυστικές ατάκες στο pagenews.gr. Το μυστικό για τα μπράτσα και τα γερά πόδια, το σχόλιό του για το Σίτι – Λίβερπουλ, ο Κλοπ, ο Γκουαρντιόλα, ο Αγκουέρο και ο Κομπανί! Απολαύστε τον!

“Να σας πω την αλήθεια, δεν ήξερα ότι έκλεισα τα 80! Νόμιζα ότι ήταν τα 79. Το έγραψαν στο ίντερνετ όμως και πλάκωσαν τα τηλέφωνα, χαμός με τα χρόνια πολλά, τα υπολογίσα και όντως κλείνω τα 80. Πω πω, 80… Παναγία μου… Εγώ νιώθω 40 ρε!

Μη φοβάστε τίποτα όμως, κάνω προπόνηση τόσα χρόνια, ακόμα και σήμερα προπονούμαι. Με ρωτάνε ποιο ειναι το μυστικό και έχω μπράτσα, γερά πόδια, και τέτοιες αντοχές. Θα σας πω. Δεν πίνω ποτέ, δεν καπνίζω ποτέ, μόνο νερό. Άντε παλιά κανένα αναψυκτικό.

Αλκοόλ ποτέ, τσιγάρο ποτέ. Ξενύχτια με γλέντια έξω ποτέ. Μόνο ξενύχτια για ποδόσφαιρο στην τηλεόραση. Kαι πάντα γυμνάζομαι- κάθε μέρα! Επίσης, απαραίτητα 2 ώρες ύπνο κάθε μεσημέρι.

Σίτι- Λίβερπουλ είδα, για πρώτη φορά φέτος μου άρεσε τόσο πολύ η Μάντσεστερ Σίτι! Την κατάπιε τη Λίβερπουλ και έπαιξε ως… Λίβερπουλ ο Γκουαρντιόλα! Όχι πια τίκι- τάκα, πέθανε η κατοχή η φλύαρη, που σε έκανε να βαριέσαι και να θέλεις να αλλάξεις το κανάλι. Εγώ σας το έλεγα κόντρα στο ρεύμα ότι θα πεθάνει αυτή η μόδα όταν ήταν στα ντουζένια του το τίκι- τάκα. Σας έλεγα ότι άλλο ποδόσφαιρο θα έρθει στο μέλλον. Αυτό το ποδόσφαιρο μου αρέσει, το γρήγορο, με τη γρήγορη μετάβαση της μπάλας από τη μία πλευρά στην άλλη.


Αλέφαντος: Άσε μας ρε Τσίπρα – Κανέναν από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό!


Υπολόγισε τη Λίβερπουλ ως γερό αντίπαλο η Σίτι επειδή ήταν πρώτη στη βαθμολογία με μεγάλη διαφορά, και μπήκαν από την αρχή δυνατά και γρήγορα. Έπαιξε και τις αντεπιθέσεις, έπαιξε με γρήγορο ρυθμό.

Έχασε βέβαια μια μεγάλη ευκαιρία στο α’ ημίχρονο η Λίβερπουλ με τον Μανέ, χτύπησε η μπάλα στο δοκάρι και μετά πάλι για μέσα ήταν, ήμουν σίγουρος ότι πέρασε τη γραμμή. Τα 2/3 της μπάλας τα είδα μέσα από τη γραμμή. Ένα μικρό κομματάκι της μπάλας τελικά ήταν πάνω στη γραμμή.

Έπαιξε πολύ καλά το 4-3-3 η Σίτι, ο Αγκουέρο ανεβασμένος, ταχύτητα, σπριντ, γκολ. Εμένα όμως η αδυναμία μου είναι ο Κομπανί. Αυτός έφτιαξε τη Σίτι πίσω, είχε λείψει με τους τραυματισμούς. Πολύ καλά σωματικά προσόντα, εξαιρετικός στο ψηλό παιχνίδι, πολύ γρήγορος, και ξέρει μπάλα. Φοβερός είναι πίσω. Η Λίβερπουλ με απογοήτευσε σε αυτό το ματς, περίμενα περισσότερα”.

Ο Νίκος Αλέφαντος και όλα του τα άρθρα με ένα κλικ εδώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments