Αυτοκίνητο

Το νέο αυτόνομο όχημα της Toyota φαίνεται πιο “έξυπνο” από ποτέ (pics&vid)

Το νέο αυτόνομο όχημα της Toyota φαίνεται πιο “έξυπνο” από ποτέ (pics&vid)
Η Toyota αναβαθμίζει τα αυτόνομα οχήματα δεύτερης και τρίτης γενιάς.

Η Toyota είναι έτοιμη να παρουσιάσει στη CES 2019 στο Las Vegas, το πιο εξελιγμένο της μοντέλο, με την ανανεωμένη πλατφόρμα P4.

Σύμφωνα με το techblog.gr, η Toyota αναβαθμίζει τα αυτόνομα οχήματα δεύτερης και τρίτης γενιάς με την χρησιμοποίηση του τελευταίου sedan της Lexus , το LS 500h, αλλά δεν σταματά εκεί.

Ο υπολογιστής που διαχειρίζεται την τεχνολογία του δεν είναι μόνο ισχυρότερος από ποτέ, αλλά είναι επίσης μικρότερος έτσι ώστε να τοποθετείται απευθείας στο πίσω κάθισμα.

Τέλος, το τελευταίο μοντέλο καταναλώνει ενέργεια μόνο από την υβριδική μπαταρία, χρησιμοποιώντας την δική του 12v μπαταρία μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις.

Η σειρά “low profile” αισθητήρων, που τους είδαμε για πρώτη φορά στην τρίτη γενιά αυτοκινήτων, παραμένει ως επί το πλείστον η ίδια, αλλά υπάρχουν δύο νέες κάμερες πλευρικά καθώς και δύο αισθητήρες απεικόνισης, που λέγεται ότι έχουν αναπτυχθεί ειδικά για τα αυτόνομα οχήματα.

Θα συναντήσουμε το νέο αυτοκίνητο στη συνέντευξη Τύπου της Toyota τη Δευτέρα, 07/01/19 όταν ο CEO, Dr.Gill Pratt θα αναλύσει την πρόοδο της εταιρείας στην αυτόνομη οδήγηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments