Ελλάδα

Άγιος Δημήτριος: Παραδόθηκε ο άνδρας που είχε ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα

Άγιος Δημήτριος: Παραδόθηκε ο άνδρας που είχε ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα
Άγιος Δημήτριος: Συνελήφθη ο άνδρας που άνοιξε πυρ με πιστόλι.

Συνελήφθη έπειτα από επέμβαση ανδρών της ΕΚΑΜ λίγο πριν από τα μεσάνυχτα (6/1/19) ο 60χρονος οδηγός ταξί ο οποίος είχε οχυρωθεί από το μεσημέρι στο διαμέρισμά του στην οδό Αιόλου 10, στον Άγιο Δημήτριο.

Ο 60χρονος είχε βγει στο μπαλκόνι του διαμερίσματος και πυροβόλησε δύο φορές με πιστόλι. Στη συνέχεια κλειδώθηκε στο διαμέρισμα, στον πρώτο όροφο, και αρνείτο να παραδοθεί.

Έπειτα από πολύωρες διαπραγματεύσεις, βγήκε τελικά στο μπαλκόνι και απείλησε να αυτοπυροβοληθεί, όμως άνδρες της ΕΚΑΜ κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον αφοπλίσουν.

Ο 60χρονος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αττικής, η οποία διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

Το χρονικό

Συναγερμός είχε σημάνει στην Αστυνομία από αργά το απόγευμα της Κυριακής, όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί από διαμέρισμα, στον Άγιο Δημήτριο.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, περίοικοι ειδοποίησαν την Άμεση Δράση, άνδρες της οποίας ερεύνησαν την περιοχή, βρήκαν κλειστό το σπίτι και δεν έλαβαν κάποια απόκριση όταν επιμόνως ρωτούσαν εάν βρισκόταν κάποιος μέσα σε αυτό και αποχώρησαν.

Λίγο αργότερα όμως έπεσε και δεύτερος πυροβολισμός, αναστατώνοντας την γειτονικά, πέριξ της οδού Αιόλου.

Αστυνομικές δυνάμεις επέστρεψαν στο διαμέρισμα και περικύκλωσαν το ακίνητο, εντός του οποίου βρισκόταν ένας ένοπλος άνδρας, ο οποίος, όπως περιγράφεται, ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments