Ελλάδα

Απόστολος Γκλέτσος: Απίθανη δήλωση για το επεισόδιο

Απόστολος Γκλέτσος: Απίθανη δήλωση για το επεισόδιο
Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε για το περιστατικό που έλαβε χώρα ανήμερα των Θεοφανείων.

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε για τα όσα διαδραματίστηκαν ανήμερα των Θεοφανείων στην Στυλίδα όταν τσακώθηκε τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Κατσικονούρη.

Ο δήμαρχος Στυλίδας, σύμφωνα με το lamianow, του είπε να κατέβει από την εξέδρα.

Έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα ο Δημήτρης Κατσικονούρης κατέβηκε με τον Απόστολο Γκλέτσο να αποχωρεί.

O Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στο Open TV αναφέροντας τα εξής: «Είναι μία κάστα ανθρώπων που υπάρχουν σ’ όλα τα κόμματα. Ο μονίμως υποψήφιος, ποτέ εκλεγμένος και πάντα τον διορίζουν κάπου “τσόντα”. Ήταν πολιτικός μου αντίπαλος, δεν κατάφερε να είναι καν στον δεύτερο γύρο. Είναι της προσκολλήσεως…».

Για το ότι του μίλησε με έντονο τρόπο, φωνάζοντάς του, επεσήμανε: «Έπρεπε να είναι άλλοι άνθρωποι εκεί πάνω κι ανέβηκε αυτός. Του λέω «κατέβα ρε Δημήτρη, κάτσε να ανέβουν αυτοί που πρέπει… Δεν γίνεται πια σ’ αυτή τη χώρα, πρέπει να πέσει και καμιά σφαλιάρα».

Ο Απόστολος Γκλέτσος, που λίγο νωρίτερα είχε βουτήξει για τον σταυρό, έγινε έξαλλος όταν είδε μπροστά του τον Δημήτρη Κατσικονούρη και άρχισε να του φωνάζει «Κατέβα κάτω! Φύγε κάτω!».

Τελικά, με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, εκείνος κατέβηκε από την εξέδρα, αλλά ο δήμαρχος Στυλίδας τον ακολούθησε και του είπε «Εχεις τελειώσει».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments