Lifestyle

Απόστολος Γκλέτσος: «Έχω παρακαλέσει για επανασύνδεση» – Η εξομολόγηση για την Ιζαμπέλα Αρβανίτη

Απόστολος Γκλέτσος: «Έχω παρακαλέσει για επανασύνδεση» – Η εξομολόγηση για την Ιζαμπέλα Αρβανίτη

Πηγή Φωτογραφίας: screenshot//Απόστολος Γκλέτσος: «Έχω παρακαλέσει για επανασύνδεση» – Η εξομολόγηση για την Ιζαμπέλα Αρβανίτη

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε για τη σχέση του με την Ιζαμπέλα Αρβανίτη, τη συντροφικότητα και τη δύσκολη δεύτερη ευκαιρία που διεκδίκησε - 'Καμιά φορά δεν εκτιμάμε από την αρχή κάτι που έχουμε"

Ανοιχτά για τον έρωτα, τα λάθη και τις δεύτερες ευκαιρίες μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος, παραδεχόμενος ότι έχει βρεθεί στη θέση να παρακαλέσει για μια επανασύνδεση, όταν συνειδητοποίησε πως δεν είχε εκτιμήσει εγκαίρως έναν σημαντικό άνθρωπο στη ζωή του. Ο ηθοποιός είναι καλεσμένος στην εκπομπή «Ζω Καλά», η οποία μεταδίδεται το Σάββατο 18 Ιουλίου 2026, και σε απόσπασμα της συνέντευξης περιγράφει τι σημαίνει για εκείνον ο έρωτας στη σημερινή φάση της ζωής του.

Απόστολος Γκλέτσος: «Είχα ανάγκη τη συντροφικότητα»

Ο Απόστολος Γκλέτσος δεν έκρυψε ότι η σχέση του με την Ιζαμπέλα Αρβανίτη έχει φέρει ισορροπία και χαρά στην καθημερινότητά του. «Ο έρωτας σημαίνει πολλά πράγματα. Αυτή τη συντροφικότητα την είχα ανάγκη πάρα πολύ στη ζωή μου. Έναν άνθρωπο δίπλα μου που τον αγαπώ και με τον οποίο περνάω καταπληκτικά», ανέφερε. Το ζευγάρι είχε συνδεθεί για πρώτη φορά το 2021, ακολούθησε μια μεγάλη περίοδος χωρισμού και οι δυο τους επανασυνδέθηκαν το 2025. Ο ηθοποιός έχει παραδεχθεί ότι η δεύτερη ευκαιρία δεν κερδήθηκε εύκολα και χρειάστηκε να διεκδικήσει ξανά τη σύντροφό του.

«Καμιά φορά δεν εκτιμάμε από την αρχή αυτό που έχουμε»

Όταν η συζήτηση έφτασε στις επανασυνδέσεις, ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε χωρίς υπεκφυγές. «Έχει τύχει να παρακαλέσω για την επανασύνδεση. Καμιά φορά δεν εκτιμάμε από την αρχή κάτι που έχουμε». Όπως εξήγησε, ένα λάθος δεν χρειάζεται πάντοτε να οδηγεί στο οριστικό τέλος μιας σχέσης, εφόσον υπάρχει περιθώριο να αναγνωριστεί και να διορθωθεί. «Κάνουμε λάθη, αλλά όταν το λάθος δεν είναι τόσο τραγικό και διορθώνεται, μπορούμε να ζητήσουμε δεύτερη ευκαιρία», τόνισε. Η εξομολόγησή του συμπληρώνει όσα είχε δηλώσει λίγους μήνες νωρίτερα για τη σχέση του με την Ιζαμπέλα Αρβανίτη. Τότε είχε αναγνωρίσει ότι την πρώτη φορά δεν είχε αντιληφθεί πλήρως την αξία όσων ένιωθε, σημειώνοντας πως «όλα θέλουν τον χρόνο τους».

Σήμερα, ο Απόστολος Γκλέτσος δηλώνει ερωτευμένος και δεν φοβάται να παραδεχθεί ότι για να επιστρέψει ένας σημαντικός άνθρωπος στη ζωή σου, μερικές φορές χρειάζεται να αφήσεις στην άκρη τον εγωισμό και να ζητήσεις καθαρά μια δεύτερη ευκαιρία. Τον Μάιο είχε εμφανιστεί δημόσια αγκαλιά με τη σύντροφό του, δηλώνοντας ότι διανύει μια ιδιαίτερα καλή προσωπική περίοδο.

Πηγή: pagenews.gr

Ιωάννα Καρά
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Ιωάννα Καρά Συντάκτρια Lifestyle & Ψυχαγωγίας
Καλύπτει θέματα lifestyle, ψυχαγωγίας, τηλεόρασης, μόδας, πολιτισμού, social media trends και ειδήσεων από τον χώρο των celebrities. Διαθέτει επαγγελματική εμπειρία σε ψηφιακά μέσα ενημέρωσης και εξειδίκευση στη δημιουργία σύγχρονου editorial περιεχομένου για online κοινό. Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού, με κατεύθυνση στη Δημοσιογραφία και τα Νέα Μέσα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο