Αυτοδιοίκηση

Καραμέρος: Μάχη με τον “Τηλέμαχο” κατά την διάρκεια της νύχτας

Καραμέρος: Μάχη με τον “Τηλέμαχο” κατά την διάρκεια της νύχτας
Ο Γιώργος Καραμέρος ενημέρωνε συνεχώς για την πορεία της κακοκαιρίας "Τηλέμαχος", αλλά και τις ενέργειες της Περιφέρειας Αττικής για την αντιμετώπιση των σφοδρών καιρικών φαινομένων.

Συνεχής ήταν η ενημέρωση για την εξέλιξη της κακοκαιρίας “Τηλέμαχος” που έντυσε στα λευκά την Αττική από τον Αντιπεριφερειάρχη, Βορείου Τομέα Αττικής, Γιώργο Καραμέρο.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, αλλά και πλέον υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου από χθες (7/1/19) ενημέρωνε τους πολίτες τόσο με παρεμβάσεις του σε Μέσα Ενημέρωσης, όσο και μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media απευθείας από πολλά σημεία περιοχών της Περιφέρειας.

Ωστόσο, και κατά την διάρκεια της νύχτας δεν σταμάτησε να αναρτά κυρίως μέσω twitter μηνύματα χρήσιμα για την κίνηση των πολιτών στους δρόμους της Αττικής.


Διαβάστε επίσης: Η σωτήρια παρέμβαση του Καραμέρου που γλίτωσε ζωές στο Μαρούσι


Σε σχετικό βίντεο που δημοσίευσε αναφέρει ότι δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα, ενώ αναφέρθηκε και στην άριστη συνεργασία των Δήμων με την Περιφέρεια που παρέχει 3.000 τόνους αλάτι προκειμένου η κακοκαιρία που σαρώνει την Αττική να ξεπεραστεί όσο το δυνατόν πιο εύκολα και γρήγορα.

Κατά καιρούς ο Γιώργος Καραμέρος δείχνει την ευαισθητοποίηση που έχει απέναντι σε καιρικά φαινόμενα που μπορούν να βάλουν σε κίνδυνο την ακεραιότητα πολιτών, αφού και στο παρελθόν είχε κάνει σωτήρια παρέμβαση όταν το Μαρούσι “πνιγόταν” ελέω βροχοπτώσεων, προλαβαίνοντας ακόμη και τα χειρότερα.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις του:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments