Ελλάδα

Επικό tweet της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον Έλληνα βοσκό

Επικό tweet της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον Έλληνα βοσκό
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έκανε tweet για το θέμα της φέτας.

Ένα επικό tweet έκανε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τον Έλληνα βοσκό και τη φέτα.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, προφανώς θέλοντας να διασκεδάσει τα δημοσιεύματα σχετικά με την φέτα και τον τομέα των προβάτων έκανε το, ομολογουμένως, επιτυχημένο λογοπαίγνιο “ΠΟΠ-σταρ” αντί για “pop star”. ΠΟΠ σημαίνει “Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης”.

Η ανάρτηση:

“Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν σχεδιάζει να παράσχει κίνητρα σε όσους εγκαταλείπουν τον τομέα των προβάτων – αντιθέτως πρόκειται για τομέα ο οποίος για την επιτροπή αποτελεί παράδειγμα όπου η συνεχής στήριξη είναι απαραίτητη προκειμένου να εξασφαλίζεται θετική, οικονομική, περιβαλλοντική και κοινωνική συμβολή στις αγροτικές περιοχές.

Οποιοσδήποτε αντίθετος ισχυρισμός είναι αναληθής.

Η φέτα είναι και θα παραμείνει ένα εμβληματικό ελληνικό και ευρωπαϊκό προϊόν, το οποίο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα συνεχίσει να προωθεί και να υπερασπίζεται από παντός είδους προσπάθεια απομίμησης και σφετερισμού τόσο στην Ευρώπη όσο και παγκοσμίως.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή όσο και ο ίδιος ο Επίτροπος κύριος Φιλ Χόγκαν, έχουν διαπραγματευτεί εμπορικές  συμφωνίες που βελτιώνουν το φετινό καθεστώς της φέτας σε σύγκριση με το προϋπάρχον.

Αυτό ισχύει σε κάθε αγορά στην οποία τέτοιες συμφωνίες έχουν συναφθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση”

Δείτε το tweet

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments