Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Τετάρτη (9/1/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Τετάρτη (9/1/19)
Ταρώ Λενορμάν: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Τετάρτη (9/1/19)

Ταρώ Λενορμάν: Η κάρτα της Τετάρτης 15. Η Αρκούδα (Δέκα Σπαθί)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτικές αποκαλύψεις – Προτάσεις δέσμευσης – Οικονομική άνεση

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Είστε ανάμεσα σε νέες καταστάσεις στην εργασία σας αλλά και στην ερωτική σας ζωή. Το όλο σκηνικό θα αρχίσει να εξελίσσεται … από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα.

Ταύρος

Μάλλον είναι βαρετό από την δική σας την μεριά, συνέχεια να προσφέρετε και να μην λαμβάνετε. Ήδη το μεταφράζεται αυτό μέσα σας, με αρνητικό τρόπο. Τίποτα πια δεν κρύβεται.

Δίδυμοι

Δεν θα υπάρξουν ακόμη λόγια επανασύνδεσης. Τώρα με το πρόσωπο που αγαπάτε είστε σε μια κατάσταση που προσπαθείτε να σπάσετε τον πάγο … αλλά φιλικά.

Καρκίνος

Λύσεις σας έρχονται στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και σας κάνουν να αισθανθείτε πολύ πιο ασφαλείς πια με το άμεσο μέλλον σας.

Λέων

Θέλετε να σχεδιάσετε από κοινού το μέλλον σας, με το πρόσωπο που αγαπάτε, αλλά ακόμη το παρελθόν σας εμποδίζει. Πάρτε αποφάσεις.

χαρτομαντεία Παρθένος

Προσφορά αγάπης θα έχετε από τον σύντροφο σας, που δείχνει να θέλει πλέον να σας απαλλάξει από όλες τις σκέψεις που κάνετε για το παράλληλο παρόν του.

Ζυγός

Θα αντιμετωπίσετε ερωτική εξομολόγηση, από κάποιον φίλο σας. Το θετικό είναι ότι και εσάς, αυτό το πρόσωπο ήδη σας γοητεύει σαν προσωπικότητα.

Σκορπιός

Η στατική θέση που κρατάει ο άνθρωπος σας, είναι μόνο εκνευριστική για εσάς.

Οι μέρες μπορούν να δώσουν επικοινωνίες που θα φέρουν και τις λύσεις.

Τοξότης

Μην ψάχνετε το όφελος σας στις ευκαιρίες των άλλων. Μην χώνεστε μέσα σε καταστάσεις που δεν έχουν κάτι ποιοτικό – ενδιαφέρον για εσάς.

Αιγόκερως

Η αντιδραστική συμπεριφορά που εισπράττετε από το ταίρι σας, έχει την αφετηρία τον οικονομικό του τομέα, που προσεχώς ευτυχώς θα βελτιωθεί.

Υδροχόος

Οι καλύτερες ημέρες είναι μπροστά σας, και μάλλον ήδη το διαισθάνεστε. Υπάρχουν θέματα – άτομα που θα σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε.

Ιχθείς

Το παρελθόν σας είναι και πάλι εδώ. Θα έχετε λίαν συντόμως κάποιες επικοινωνίες – επαφές που θα δείχνουν και πάλι το μονοπάτι της επανασύνδεσης.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments