Αθλητισμός

Η νύχτα που ο ΠΑΟΚ “ερωτεύτηκε” τον Μάρκους Μπεργκ (vid)

Η νύχτα που ο ΠΑΟΚ “ερωτεύτηκε” τον Μάρκους Μπεργκ (vid)
Ο Μάρκους Μπεργκ είναι στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ για αντί - Πρίγιοβιτς. Ένας "έρωτας" που ξεκίνησε μια ζεστή νύχτα πριν από μερικά χρόνια...

Ο ΠΑΟΚ χάνει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και έχει βγει στην αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του. Ο Μάρκους Μπεργκ βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα των ανθρώπων της ομάδας και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά.

Ο Σουηδός, από τότε που έφυγε από τον Παναθηναϊκό… στριφογυρίζει συνεχώς στα μυαλά πολλών ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Κάτι απολύτως λογικό, αφού μιλάμε για έναν πολύ ποιοτικό επιθετικό με τεράστια έφεση στο σκοράρισμα.

Πρόκειται, πάντως, για μια δύσκολη περίπτωση καθώς ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πληρώσει… τρεις πλευρές. Την Αλ Αΐν, τον παίκτη, αλλά και τον Παναθηναϊκό, ο οποίος διατηρεί ρήτρα 5 εκατομμυρίων ευρώ αν ο Σουηδός επιστρέψει σε ελληνική ομάδα.

Ο… έρωτας του ΠΑΟΚ με τον Μπεργκ, πάντως, δεν είναι τωρινός. Κρατάει χρόνια και ξεκίνησε από ένα παιχνίδι που ο Μπεργκ “τιμώρησε” τον δικέφαλο με μια ονειρεμένη εμφάνιση.

Γυρίζουμε τον χρόνο 5 χρόνια πίσω, στον Μάιο του 2014. Τότε ήταν που ο ΠΑΟΚ… ερωτεύτηκε τον Μάρκους Μπεργκ. Στον τελικό Κυπέλλου μεταξύ του Παναθηναϊκού και του δικεφάλου στο Ολυμπιακό Στάδιο, που ο Μπεργκ σημείωσε χατ τρικ. Εκείνο το βράδυ μπορεί να πλήγωσε τον κόσμο του ΠΑΟΚ, αλλά ήταν και το βράδυ που η οικογένεια Σαββίδη… ερωτεύτηκε τον Σουηδό. Και αναζητούσε από τότε κι έπειτα έναν σέντερ φορ σαν αυτόν.

Τον βρήκε στο πρόσωπο του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Αλλά τώρα που ο Σέρβος φεύγει, ο Μάρκους επανήλθε για τα καλά στο μυαλό πατέρα και υιού Σαββίδη.

Θυμηθείτε στο βίντεο το χατ τρικ του Μπεργκ απέναντι στον ΠΑΟΚ:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments