Αυτοκίνητο

Nissan Note: Κατακτά την κορυφή των πωλήσεων στην Ιαπωνία το 2018

Nissan Note: Κατακτά την κορυφή των πωλήσεων στην Ιαπωνία το 2018
H ιαπωνική εταιρεία πούλησε 136.324 Nissan Note.

Το Nissan Note κατέκτησε την κορυφή των πωλήσεων για το 2018 στην Ιαπωνία, με τους αγοραστές του να προτιμούν το καινοτόμο ηλεκτροκίνητο σύστημα μετάδοσης κίνησης e-POWER.

Συγκεκριμένα, η ιαπωνική εταιρεία πούλησε 136.324 Note την προηγούμενη χρονιά κατακτώντας την κορυφή, στις ταξινομημένες πωλήσεις οχημάτων.

Η απήχηση του συστήματος e-POWER βοήθησε το Note να γίνει το πρώτο μοντέλο της Nissan που κατακτά αυτή τη διάκριση στις πωλήσεις, σε ετήσια βάση, καθώς σχεδόν το 70% των αγοραστών του Note, επέλεξε το συγκεκριμένο σύστημα.

Να σημειώσουμε ότι το σύστημα διαθέτει ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης με μπαταρία που φορτίζεται από βενζινοκινητήρα.

Επειδή οι τροχοί κινούνται αποκλειστικά από τον ηλεκτροκινητήρα, τα μοντέλα που διαθέτουν e-POWER προσφέρουν την ίδια ομαλή, άμεση επιτάχυνση και ισχυρή απόδοση, με ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα.

Ο κινητήρας βενζίνης, που χρησιμοποιείται μόνο για τη φόρτιση της μπαταρίας, λειτουργεί πάντα στο βέλτιστο εύρος στροφών, μεγιστοποιώντας την εξοικονόμηση καυσίμου.

Το σύστημα e-POWER είναι διαθέσιμο και στο Serena, από τον Μάρτιο του 2018.

Η Nissan πούλησε 99.865 Serena μέσα στο 2018, καθιστώντας το νούμερο 1 minivan της Ιαπωνίας.

Διαβάστε Eπίσης:

Ford απολύσεις: Προχωρά σε περικοπή χιλιάδων θέσεων εργασίας στην Ευρώπη

Πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων: Μειωμένες κατά 1,1% το Δεκέμβριο του 2018

Περισσότερα