Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (10/1/19)

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (10/1/19)
Η συμβουλή της ημέρας για όλα τα ζώδια σήμερα.

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (10/1/19).

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ε, Κριέ; Κατάλαβα… Δεν θες να σου μιλάμε και πολύ σήμερα. Εντάξει. Αφοσιώσου στις σκέψεις σου καθώς εκτελείς τη συνηθισμένη σου ρουτίνα κι αν χρειαστείς τίποτα ξέρεις που θα βρεις τον αστρολόγο σου…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Είναι αυτές οι μέρες που νιώθεις σαν ένα μαλακό συναισθηματικό ζυμάρι έτοιμο ανά πάσα στιγμή να χυθεί στο πάτωμα. Και τι κάνεις; Υψώνεις τείχη ή κρατάς άμυνες. Για ηρέμησε λίγο. Πάρε ένα φιλαράκι και βγείτε παρέα μήπως και ξεφορτωθείς τις ανασφάλειες από μέσα σου!

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (10/1/19)

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Είναι μια από τις ειρωνείες της ζωής για κάθε Δίδυμο να καταφέρνει να γίνεται σημαντικός/η, επιτυχημένος/η και απαραίτητος/η στην εργασία του αλλά ποτέ να μην είναι απόλυτα ικανοποιημένος από αυτήν. Όχι δεν είσαι αχάριστος/η, απλά τα όνειρα που δεν πραγματοποίησες σε στοιχειώνουν μέρες σαν τη σημερινή…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Προσπαθούμε, βάζουμε στόχους, τρέχουμε με ταχύτητα τζετ να τους υλοποιήσουμε, συντριβόμαστε και πάλι από την αρχή. Γιατί; Δεν σταματάει πουθενά αυτός ο φαύλος κύκλος; Αυτές τις μέρες δεν μπορείς να μιλάς για τις επιτυχίες σου, αλλά εστιάζεις στις αδυναμίες σου. Αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο/η (το να στηρίζεσαι μόνο στις δυνάμεις σου) είναι και η ανοιχτή σου πληγή όταν αποτυγχάνεις. Όμως πρέπει να θυμάσαι που και που ότι “είμαι άνθρωπος” σημαίνει “θα κάνω λάθη”.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, σου έχω ή δεν σου έχω πει να μην παίρνεις τόσο στα σοβαρά τα λόγια των άλλων (σκέψου τον αστρολόγο να προσπαθεί να πάρει ένα δήθεν δασκαλίστικο ύφος); Κάθεσαι και χαλιέσαι πρωινιάτικο με τα παιχνιδάκια εκείνου/ης που σ’ ενδιαφέρει/ελκύει; Για πάρ’ το πιο χαλαρά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Εσύ κι αν είσαι σε αναμμένα κάρβουνα με οικονομικές εκκρεμότητες και σχέσεις/συνεργασίες που ακροβατούν ανάμεσα στην ευτυχία και τη συντριβή. Όμως την ίδια στιγμή είσαι τόσο μουδιασμένος/η και αδύναμος/η για την ώρα να δράσεις που τα νεύρα σου πετάγονται λες και έχεις πιει δέκα καφέδες (που μπορεί και να μην είναι σχήμα λόγου). Κάνε λίγη υπομονή ακόμη και μην ορμήσεις σε κανένα Χριστιανό χωρίς να φταίει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αυτή η αίσθηση ότι κάθε μέρα στη δουλειά είναι σαν να περνάς από εξεταστική επιτροπή και το παραμικρό σου λάθος γίνεται αφορμή για κακόβουλη κριτική έχει καταντήσει κουραστική. Όμως το να σκύβεις το κεφάλι και να το παίζεις υπεράνω καταντά γελοίο. Ζυγέ, αν πεις και κανένα φωνήεν παραπάνω δεν θα καταστρέψεις την εικόνα σου. Βάλε στη θέση τους μερικούς/ες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Δεν είναι λίγοι/ες οι Σκορπιοί εκεί έξω που αισθάνονται πως πλησιάζει η ώρα για δραστικές αλλαγές σε επίπεδο κοινωνικών/επαγγελματικών στόχων. Το ερώτημα που πρέπει νʼ απαντηθεί τις επόμενες μέρες είναι αν έχεις την υποστήριξη του/της συντρόφου σου και του στενού κύκλου φίλων σου. Όχι πως αν δεν την έχεις θα κολλήσεις, απλά θα καταλάβεις ποιοι ανεβαίνουν μαζί σου στο καράβι για το επόμενο λιμάνι και ποιοι μένουν πίσω.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μακάρι να μπορούσε κάποιος να εξηγήσει τι πραγματικά συμβαίνει μέσα στην ψυχή ενός/μιας Τοξότη. Μακάρι να αποδιδόταν με λόγια αυτό το κράμα ελευθερίας – προσδοκίας – απογοήτευσης που εναλλάσσονται σε όλα τα γεγονότα και τις σχέσεις της ζωής σου. Δεν είσαι άπιστος/η, δεν είσαι κακός/ή, απλά αναζητάς μια ένωση πέρα από τον έρωτα. Ζητάς το απόλυτο. Γι’ αυτό και όταν είσαι μόνος/η, νιώθεις σαν τον πιο μοναχικό άνθρωπο στο σύμπαν.

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (10/1/19)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, δεν χρειάζεται και σήμερα να ξεκινήσεις με τον στόχο να γίνεις ένας ελβετικός σουγιάς που θα κάνει τα πάντα στο γραφείο, στο μισό χρόνο, με το μισό κόπο και θα βοηθά και τους/τις συναδέλφους του. Για αλλαγή, προσπάθησε να δουλέψεις με τους ρυθμούς που δουλεύουν και οι γύρω σου και βάλε λίγη περισσότερη κοινωνικότητα/φασαρία/φιλία στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Το δίπολο υλική χρήμα – Υδροχόοι είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αντιφάσεις που έχει σκαρφιστεί το σύμπαν. Μάλλον ενδιαφέρουσα για εμάς που είμαστε απ’ έξω. Γιατί για εσένα μοιάζει σαν ιδανική παγίδα: θεωρείς ότι είναι ανούσιο μπροστά στις γνώσεις και τα πιστεύω σου, κι όμως στην καθημερινότητα σου το κυνηγάς και δεν ανέχεσαι να μην το διαθέτεις σε επάρκεια. Μήπως το χρειάζεσαι τελικά σε τόση ποσότητα για να πολεμάς μετά τον εαυτό σου; Χμ… Μήπως;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Είσαι το νέο μου project Ιχθύ. Μου ανέθεσε το σύμπαν να σε πείσω να γίνεις λίγο πιο εγωιστής/εγωίστρια, πιο ενεργητικός/η, να παίρνεις αποφάσεις. Ξεκινάω λοιπόν! Όχι, δεν περιμένεις να σου προτείνουν οι φίλοι/ες σου τι θα κάνετε, που θα βρεθείτε ή πως να λύσεις το Χ πρόβλημα στη δουλειά. Σήμερα λες ΕΣΥ τι θες να κάνεις και πως θες να δράσεις και όποιος/α δεν θέλει να ακολουθήσει, με γεια του με χαρά του!

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments