Καιρός

Πρόγνωση καιρού: Ανάρτηση έκπληξη από τον Σάκη Αρναούτογλου

Πρόγνωση καιρού: Ανάρτηση έκπληξη από τον Σάκη Αρναούτογλου
Πρόγνωση καιρού: Δείτε τι έγραψε στα social media ο Σάκης Αρναούτογλου .

Πρόγνωση καιρού: Σε κλοιό σφοδρής κακοκαιρίας βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η χώρα.

Βροχές, καταιγίδες και έντονες χιονοπτώσεις με τσουχτερό κρύο είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που συνθέτουν το σκηνικό του καιρού.

Ο καιρός δείχνει τις άγριες διαθέσεις του, καθώς η κακοκαιρία θα συνεχιστεί μέχρι και την Τετάρτη.

Πρόγνωση καιρού: Ανάρτηση έκπληξη από τον Σάκη Αρναούτογλου

Από την άλλη πλευρά περιοχές όπως η Ισλανδία καταγράφουν ασυνήθιστες για την εποχή θερμοκρασίες.

Ο Σάκης Αρναούτογλου, επικοινώνησε με μετεωρολόγο της Ισλανδικής μετεωρολογικής υπηρεσίες, ο οποίος του κατέγραψε τις απίστευτες θερμοκρασίες που έφτασαν μέχρι και τους 18 βαθμούς στις 10 Ιανουαρίου κι ενώ οι περισσότερες ώρες του 24ώρου στην Ισλανδία είναι… νυχτερινές!

Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε ο Σάκης Αρναούτογλου

ΙΣΛΑΝΔΙΑ 9-10 ΓΕΝΑΡΗ 2019:

+18 βαθμοί Κελσίου με ντάλα… νύχτα ενώ η μισή Ελλάδα έχει καλυφθεί από χιόνι και η θερμοκρασία σε πολλές περιοχές της βόρειας Ελλάδας με το ζόρι ξεπερνά το μηδέν!

Με την πρώτη ματιά ομολογώ ότι δεν το πίστεψα καθόλου, με τη δεύτερη που άρχισα να το συνειδητοποιώ ξαφνιάστικα. Με το που το επιβεβαίωσα όμως μετά απο επικοινωνία που είχα με την Ισλανδική ΕΜΥ απλά «έπαθα πλάκα» !!!

Όπως μάλιστα μου έγραψε σε μείλ ο Thorsteinn, ο Ισλανδός μετεωρολόγος της πρωινής βάρδιας σήμερα, η περιοχή που σημειώθηκε αυτή η απίστευτη μέγιστη θερμοκρασία στην καρδιά του χειμώνα στην Ισλανδία και με την νύχτα να κυριαρχεί τις περισσότερες ώρες της ημέρας λέγεται Dalatangi και βρίσκεται στα ανατολικά της χώρας.

Εντυπωσιακά όπως μου έγραψε όμως είναι γενικά οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες του φετινού χειμώνα σε ολόκληρη την Ισλανδία που τις τελευταίες ημέρες ξεπερνούν μάλιστα και τους 10 βαθμούς Κελσίου μαζί με την αισθητότατη απουσία χιονιού στο νησί, κάνοντας λόγο για τις σημαντικές επιπτώσεις που έχει επιφέρει η κλιματική αλλαγή και στην Ισλανδία!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments