Πολιτική
pagenews.gr / Πολιτική / Τσίπρας – Καμμένος: Τα λένε αύριο στις 10:30 το πρωί
Τσίπρας – Καμμένος: Τα λένε αύριο στις 10:30 το πρωί | Pagenews.gr
Pagenews Team

Τσίπρας – Καμμένος: Αύριο στις 10:30 θα γίνει τελικά το ραντεβού του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο.

O πρωθυπουργός τηλεφώνησε στον Πάνο Καμμένο και τον κάλεσε αύριο στις 10:30 στο Μέγαρο Μαξίμου για να πραγματοποιήσουν το εξ’ αναβολής τετ α τετ από την περασμένη Παρασκευή.

Νωρίτερα, πληροφορίες από το στρατόπεδο των ΑΝΕΛ τις οποίες μετέδωσε και το ΑΠΕ-ΜΠΕ ανέφερε ότι το ραντεβού των δύο αρχηγών των κομμάτων της συγκυβέρνησης θα γίνει τη Δευτέρα.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά η συνάντησή τους είχε οριστεί για την Παρασκευή, αλλά αναβλήθηκε, λόγω εμπλοκής της συμφωνίας των Πρεσπών στα Σκόπια και έπειτα από αίτημα του Πάνου Καμμένου.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας στη γειτονική χώρα, η ευθύνη της συνέχειας για την πλήρη εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών περνάει τώρα στην Αθήνα και την ελληνική Βουλή, η οποία θα πρέπει να την εγκρίνει με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών. Δηλαδή, με 151 θετικές ψήφους.

Ο Π. Καμμένος έχει ανακοινώσει ότι θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση μετά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την πΓΔΜ, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας έχει ζητήσει δημοσίως από τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ ρητή δήλωση περί στήριξης της κυβέρνησης και σε διαφορετική περίπτωση, όπως είπε, θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή.

Ετικέτες: 
2019