Αθλητισμός

Τον τρέλανε η Γελένα: Ο Βράνιες γλείφει το κουδούνι (vid)

Τον τρέλανε η Γελένα: Ο Βράνιες γλείφει το κουδούνι (vid)
Ο Όγκνιεν Βράνιες δεν άντεξε την απόρριψη και έφτασε στα άκρα για να του ανοίξει την πόρτα.

Το ερωτικό σκάνδαλο με τον Όγκνιεν Βράνιες και τη Γελένα Καρλεούσα έχει απασχολήσει σχεδόν όλη την Ευρώπη και έχει γίνει… viral.

Φωτογραφίες, βίντεο, βαριές εκφράσεις κυρίως από την ξανθιά σύζυγο του Τόσιτς. Και ο Βράνιες; Μια ανάρτηση έκανε όλη κι όλη πριν τον… καταιγισμό της Γελένα και μετά έχει εξαφανιστεί.

Η φωτογραφία, όμως, με το κλάμα του εμφανίζεται παντού. Σε ξένα και ελληνικά media. Σε ξένους και ελληνικούς λογαριασμούς social media.

Δείχνει τον πόνο του Βράνιες για ό,τι τράβηξε με τη Γελένα. Δείχνει τη θλίψη του ανδρός. Δείχνει την… καψούρα του Βόσνιου με την ξανθιά σεξοβόμβα, η οποία πλέον τον αποκαλεί σκουλήκι και πολλά πολλά ακόμα.

Και τι έκανε ο Βράνιες για να τη φέρει πίσω; Κατέφυγε στην έσχατη λύση. Πήγε κάτω από το σπίτι της και ξεκίνησε να βαράει τα κουδούνια. Δεν του άνοιξε. Συνέχισε να το κάνει, αλλά και πάλι… πόρτα.

Τότε ο Βόσνιος θυμήθηκε τον τύπο που “πιάστηκε” πρόσφατα από κάμερες ασφαλείας να γλείφει κουδούνια επί τρεις ώρες. Τον θυμάστε εσείς; Αν όχι, δείτε τον:

Και αποφάσισε πως αυτή είναι η μοναδική λύση για να φέρει πίσω τη Γελένα του. Να της γλείφει το κουδούνι μέχρι να την κάνει να του ανοίξει την πόρτα.

Το βίντεο είναι μια… ευγενική χορηγία της σελίδα Souko στο Twitter:


Γδύσαμε τη Γελένα που ξεφτίλισε τον Βράνιες


Όγκνιεν Βράνιες: «Κόλαση» με το ερωτικό σκάνδαλο και τη Γελένα – «Αυτοκτόνα μικροτσ…» (pics&vid)


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments