Πολιτική

Καμμένος για Τσίπρα: “Δεν σεβάστηκε τα 4 χρόνια συνεργασίας μας”

Καμμένος για Τσίπρα: “Δεν σεβάστηκε τα 4 χρόνια συνεργασίας μας”
Καμμένος για Τσίπρα: Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, στις δηλώσεις του εξέφρασε την πεποίθηση, ότι υπάρχουν οι 151 βουλευτές για την ψήφιση της συμφωνίας.

Καμμένος για Τσίπρα: Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, άφησε σαφείς αιχμές για τον πρωθυπουργό, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα, στο ραδιόφωνο του Real.

Ειδικότερα, ο Πάνος Καμμένος είπε, χαρακτηριστικά:

«Η συμπεριφορά (σ.σ. του Αλέξη Τσίπρα) μέχρι τώρα δείχνει ότι ουσιαστικά δεν σεβάστηκε τα τέσσερα χρόνια έντιμης συνεργασίας που του προσφέραμε εμείς, οι ΑΝΕΛ και εγώ προσωπικά», ανέφερε, εκτιμώντας πως υπάρχουν οι 151 βουλευτές για την ψήφιση της συμφωνίας.

«Είναι θλιβερά αυτά που γίνονται. Πιστεύω ότι έχει 151, ότι τελικά έχει καταφέρει με διάφορους τρόπους, αλλά αυτά τα οποία καταγγέλλονται είναι απίστευτα.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος λέει ότι του πρόσφεραν θέση στο Επικρατείας ο ένας, θέση στο Επικρατείας ο άλλος.

Βλέπω υπουργούς δικούς μου, οι οποίοι ξεκίνησαν με τους ΑΝΕΛ και με δημόσιες δηλώσεις τους ήταν κατά της χρήσης του όρου Μακεδονία και ανταλλάσσοντας την καρέκλα του υπουργού παραμένουν στην κυβέρνηση, πάνε κόντρα στις αρχές τους», είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Στη συνέχεια των δηλώσεών του υπερασπίστηκε τη θέση του κ. Παπαχριστόπουλου, ενώ εξαπέλυσε επίθεση κατά της Έλενας Κουντουρά.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, τόνισε:

«Ο μόνος που είπε έντιμα και καθαρά ότι διαφωνεί ήταν ο κ. Παπαχριστόπουλος. Όλοι οι άλλοι έκαναν δηλώσεις για τη Μακεδονία.

Την καρέκλα της κ. Κουντουρά, της την έδωσαν οι ΑΝΕΛ και εγώ.

Η κ. Κουντουρά λοιπόν έκανε δημόσιες δηλώσεις για το όνομα της Μακεδονίας λέγοντας να δω ποιος θα πάει να ψηφίσει τη Συμφωνία και τις έκανε τον Ιούλιο και τον Ιούνιο.

Όταν ο κ. Τσίπρας αποφάσισε ότι στο όνομα να περάσει τη Συμφωνία των Πρεσπών θα διαλύσει ακόμα και τον εταίρο του και άρχισε να μοιράζει θέσεις αριστερά και δεξιά, τότε ναι άλλαξε θέση και η κ. Κουντουρά».

Επίσης, ο κ. Καμμένος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός νέου μετώπου με πρώην υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας.

«Μιλάω με πάρα πολλούς πρώην υπουργούς της ΝΔ, εποχής Καραμανλή, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα μέτωπο», είπε και συνέχισε:

«Έχω σταθερή πορεία, θα κάνω συμμαχίες με εκείνους που νομίζω ότι ταιριάζουμε πολιτικά. Δεν μπορώ με τον κ. Καρατζαφέρη να συνυπάρξω πολιτικά.

Με την Ένωση Κεντρώων, επειδή είχαν σταθερή θέση στο Σκοπιανό, υπάρχουν περιθώρια να συζητήσουμε μαζί. Και με τον ίδιο τον κ. Λεβέντη».

Και κατέληξε: «Πάνω από 45 υπουργοί του Καραμανλή είναι εκτός πολιτικής. Το κόμμα του 4% (εννοεί τον ΣΥΡΙΖΑ) πρέπει να εκπροσωπήσει το 80% του λαού!

Αυτό δείχνει ότι χρειάζονται συμμαχίες. Μιλάω και με τον κ. Αντώναρο, αλλά έχουμε διαφορετικές απόψεις για Μακεδονία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments