Πολιτική

Σπύρος Λυκούδης: Παραιτήθηκε από αντιπρόεδρος της Βουλής

Σπύρος Λυκούδης: Παραιτήθηκε από αντιπρόεδρος της Βουλής
Ο Σπύρος Λυκούδης παραιτήθηκε από αντιπρόεδρος της Βουλής μετά τις εξελίξεις στο Ποτάμι και τη διάλυση της ΚΟ.

Την παραίτησή του από αντιπρόεδρος της Βουλής έθεσε στην Διάσκεψη των Προέδρων ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Λυκούδης.

Θυμίζουμε, ότι η παραίτηση του Σπύρου Λυκούδη ήρθε μετά την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Αμυρά αλλά και του Γρηγόρη Ψαριανού, που ουσιαστικά άφησαν το Ποτάμι με μονάχα 3 βουλευτές και συνεπώς δίχως Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Ο κ. Λυκούδης, όπως ανέφερε στο ethnos.gr, έπραξε αυτό που θεωρούσε εκείνος ως δέον και, πλέον αναμένει την απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων.

Το αντίο του Ψαριανού

Λίγη ώρα πριν την παραίτηση του Σπύρου Λυκούδη, ο Γρηγόρης Ψαριανός είχε πει το δικό του αντίο στο Ποτάμι μέσω facebook.

  • Η ανάρτηση του κ. Ψαριανού:

«Λοιπόν Φίλοι μου,

σας ευχαριστούμε όλους και προσωπικώς έναν-ένα για την στήριξη και την συμπόρευσή σας με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, το οποίο από σήμερα δεν συμπεριλαμβάνεται στα κοινοβουλευτικά κόμματα.

Δυστυχώς, με αλλεπάλληλα δικά μας λάθη, ατυχείς επιλογές και κακούς χειρισμούς καταφέραμε να μηδενίσουμε σχεδόν το 7% των ψηφοφόρων που αρχικώς πίστεψαν και έλπιζαν σε μάς. Μακάρι για όλους τα πράγματα να γίνουν καλύτερα

Η χώρα μας περνάει την δυσκολότερη και πιο επικίνδυνη περίοδο εδώ και πολλές δεκαετίες και οι τύχες της βρίσκονται στα χέρια της χειρότερης κυβέρνησης από τα χρόνια της χουντας.

Εύχομαι σε όλους μας καλή συνέχεια και καλύτερες επιλογές εις το εξής.

Γρ.Ψαριανός βουλευτής β’ Αθήνας με Το Ποταμι, Ανεξάρτητος από σήμερα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments