Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Η ρήτρα στο συμβόλαιο του Μπίσεσβαρ

ΠΑΟΚ: Η ρήτρα στο συμβόλαιο του Μπίσεσβαρ
Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ θα φορά την φανέλα του ΠΑΟΚ για την επόμενη τριετία.

O Ντιέγκο Μπίσεσβαρ συμφώνησε για νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και έτσι για τα επόμενα τρία χρόνια, τουλάχιστον, θα τον δούμε να αγωνίζεται στην Τούμπα με την φανέλα του Δικεφάλου.

Θυμίζουμε, ότι οι συζητήσεις άρχισαν με τον Λούμπος Μίχελ, συνεχίστηκαν με το Μάριο Μπράνκο και έκλεισαν με τον Ολλανδό να κάθεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Γιώργο Σαββίδη.

Εν τέλει, μετά από αρκετές συζητήσεις οι δύο πλευρές τα βρήκαν.

Στις επαφές που υπήρξαν προς το τέλος της περασμένης εβδομάδας με τον εκπρόσωπο του η συμφωνία έκλεισε σε τριετές (κλειστό συμβόλαιο συνεργασίας με τις ετήσιες απολαβές να αυξάνονται στο 1 εκατ. € (μαζί με τα μπόνους), από τις 700.000 εισέπραττε από το 2016 που υπέγραψε στον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο deal είναι η συμφωνία της ρήτρας. Ο Δικέφαλος του Βορρά απαίτησε να συμπεριληφθεί και αυτός ο όρος στο συμβόλαιο του 30χρονου και προσδιορίζεται στα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Συνεπώς, εάν ομάδα εάν κάποια ομάδα επιθυμεί τον παίκτη του ΠΑΟΚ θα πρέπει πρώτα να πληρώσει το προαναφερθέν ποσό. Μέχρι να ολοκληρωθεί η συμφωνία, για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ενδιαφέρθηκαν ομάδες από την Super League, αλλά και από το εξωτερικό, κυρίως από Τουρκία.

Το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθούν τα γραφειοκρατικά θέματα και να μπουν οι οριστικές υπογραφές στο νέο συμβόλαιο του Μπίσεσβαρ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments