Αθλητισμός

ΠΑΟΚ μπάσκετ: Πέθανε πρώην παίκτης στα 47 του

ΠΑΟΚ μπάσκετ: Πέθανε πρώην παίκτης στα 47 του
ΠΑΟΚ μπάσκετ: Είχε περάσει από τα ελληνικά γήπεδα κατά τη διάρκεια της καριέρας του και τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη για τη ζωή του.

ΠΑΟΚ μπάσκετ: Ο χώρος του μπάσκετ έχει βυθιστεί στο πένθος μετά από το θάνατο παλαίμαχου αθλητή.

Ο ίδιος είχε περάσει από τα ελληνικά γήπεδα κατά τη διάρκεια της καριέρας του και τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη για τη ζωή του.

Ο λόγος για τον Αλεξάντερ Οκούνσκι που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 47 ετών.

Οι άσχημες ειδήσεις επιβεβαιώθηκαν από την Ουκρανική Ομοσπονδία Μπάσκετ, με τον πρώην σέντερ -μεταξύ άλλων- του ΠΑΟΚ και της Μεντ να αφήνει την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Δευτέρας (21/01).

Ο Οκούνσκι είχε αγωνιστεί το 2004 στον «δικέφαλο»« του Βορρά και έναν χρόνο μετά στη ΜΕΝΤ, ενώ πέρασε επίσης από τις Σαχτάρ, Μπουντιβέλνικ, Οδησσό, Νταρουσάφακα, Λιέτουβος Ρίτας, Τσιμπόνα και Μπουντούτσνοστ.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα Ουκρανία και δύο Λιθουανίας, ενώ υπήρξε διεθνής με την εθνική Ουκρανίας.

Το 2017 η Λιέτουβος Ρίτας οργάνωσε ένα φιλικό με τη Χίμκι, τα έσοδα από το οποίο δόθηκαν στον Οκούνσκι, καθώς μέχρι εκείνο το σημείο είχε υποβληθεί σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις για να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments