Αθλητισμός

Ιβαν Σαββίδης: H ατζέντα του και τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ

Ιβαν Σαββίδης: H ατζέντα του και τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ
Ο Ιβαν Σαββίδης παραμένει στη Θεσσαλονίκη και παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Το θέμα της ανανέωσης του Φερνάντο Βαρέλα, οι περιπτώσεις Σάκχοφ – Κάνιας, η πιθανή μετακίνηση του Ομάρ Ελ Καντουρί στην Πάρμα, η προσπάθεια αποδέσμευσης από το συμβόλαιο του Ευγένιου Χατσαρίδη και φυσικά το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παίκτη για την μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ, βρίσκονται στην ατζέντα τoυ Ιβαν Σαββίδη και του γιου του.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο γιος του, παραμένουν στην Θεσσαλονίκη και καθημερινά παρακολουθούν τις εξελίξεις που δρομολογούνται στα θέματα που αφορούν τον Δικέφαλο, όπως αναφέρει το inpaok.gr.

Η οικογένεια Σαββίδη έχει καθημερινές επαφές τόσο με τον Ράζβαν Λουτσέσκου και φυσικά με στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε μια προσπάθεια να δοθούν λύσεις σε όλα τα ζητήματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Δεδομένο πρέπει να θεωρείται ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα παραμείνει στην Θεσσαλονίκη μέχρι τις 31 Ιανουαρίου. Πρόθεση του είναι να συντονίζει όλες τις κινήσεις μέχρι την ολοκλήρωση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου αλλά και να παρακολουθήσει τις δυο επόμενες αναμετρήσεις του Δικεφάλου για το πρωτάθλημα, με τον ΟΦΗ και τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα.

Εκτιμάται ότι είναι πολύ πιθανό ο Ιβάν Σαββίδης να αναλάβει να χειριστεί προσωπικά την περίπτωση του Βαρέλα που είναι και η πιο δύσκολη υπόθεση λόγω των οικονομικών απαιτήσεων του έμπειρου αμυντικού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments