Αθλητισμός

Λαμία – Ατρόμητος: 2 – 1

Λαμία – Ατρόμητος: 2 – 1
Πολύτιμο τρίποντο για την Λαμία απέναντι στον Ατρόμητο.

Η Λαμία κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη, καθώς επικράτησε, στην έδρα της, του Ατρόμητου με 2-1, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα του Μάκη Χάβου βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 47ο λεπτό με το γκολ του Κουλούρη, ισοφάρισε δύο λεπτά αργότερα με τον Τομάς, για να πάρει τη νίκη στο 76′ με αμφισβητούμενο πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Δημούτσος και εκτέλεσε ο Μπαράλες.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος είχε την υπεροχή, αλλά η Λαμία τις ευκαιρίες. Στο 18′ χάθηκε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Τότε ο Μπαράλες με φαλτσαριστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έστειλε την μπάλα να περάσει ξυστά δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Μέγερι. Στο 31′ νέα μεγάλη ευκαιρία για τη Λαμία, όταν ο Πίτι έμεινε όρθιος έξω από την περιοχή παρά την πίεση, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Η επανάληψη ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Ατρόμητο.

Στο 47ο λεπτό ο Ουάρντα με εξαιρετική ασίστ, τροφοδότησε τον Κουλούρη, ο οποίος με προβολή άνοιξε το σκορ. Οι παίκτες της ομάδας του Περιστερίου, δεν χάρηκαν για πολύ, καθώς δύο λεπτά αργότερα η Λαμία κατάφερε να φθάσει στην ισοφάριση.

Τότε, εκτελέστηκε φάουλ, ο Μπαράλες, που πιθανά να ξεκίνησε από θέση οφσάιντ, πήρε την κεφαλιά με τον Μέγερι να μην μπορεί να μπλοκάρει και η μπάλα έφτασε στον Τομάς, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 76′ η Λαμία είχε δοκάρι με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μπερτόλιο, και στο ίδιο λεπτό ο διαιτητής υπέδειξε λανθασμένα πέναλτι για τους γηπεδούχους. Τότε ο Δημούτσος έπεσε πάνω στον Χατζηισαΐα και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι, με τον Μπαράλες να ευστοχεί και να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Γεώργιος Τζοβάρας, έδειξε την κίτριμξ κάρτα στους Βάντερσον, Βασιλαντωνόπουλο, Πλιάτσικα – Κιβρακίδη, Ουάρντα, Ενσικουλού, Μπουσούλατζιτς

Οι συνθέσεις:

  • Λαμία (Χάβος)

Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Δημούτσος, Σκόνδρας, Πίτι (87′ Μπουλούλης), Τομάς (69′ Μπερτόλιο), Επστάιν (62′ Καραμάνος), Μπαράλες.

  • Ατρόμητος (Κάναντι)

Μέγερι, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Σάκιτς, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Ενσικουλού (81′ Κορτ), Μπρούνο (46′ Μούγιακιτς, 56′ Κωτσόπουλος), Ουάρντα, Κουλούρης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments