Αθλητισμός

Ρεάλ Μαδρίτης: Τα ρεκόρ του Ράμος και του Μπενζεμά

Ρεάλ Μαδρίτης: Τα ρεκόρ του Ράμος και του Μπενζεμά
Ο Σέρχιο Ράμος συνεχίζει να σκοράρει με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Σέρχιο Ράμος συνεχίζει να σκοράρει… κατά ριπάς με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στη χθεσινή νίκη της Ρεάλ επί της Εσπανιόλ (2-4) πέτυχε ένα ακόμη τέρμα φτάνοντας τα 83 σε 595 εμφανίσεις με τη «βασίλισσα».

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο, ωστόσο, είναι πως ο 32χρονος άσος έχει πετύχει τα 50 από αυτά τα γκολ με κεφαλιά.

Ο Ράμος μετρά ήδη φέτος 10 γκολ, όσα είναι και τα περισσότερα που έχει πετύχει σε μια σεζόν με τη Ρεάλ.

Τι έγινε με τον τραυματισμό του στο ματς με την Εσπανιόλ

Δίχως πρόβλημα αποχώρησε από το γήπεδο της Εσπανιόλ το βράδυ της Κυριακής ο Σέρχιο Ράμος, καθησυχάζοντας άπαντες αναφορικά με τον τραυματισμό που τον οδήγησε στην αναγκαστική αλλαγή.

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης σκόραρε στη νίκη (4-2) της «βασίλισσας» την 21η αγωνιστική της LaLiga κι αφού το σκορ είχε φτάσει στο 3-1 από το πρώτο μέρος, αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα, έχοντας παραπονεθεί για τραυματισμό.

Στη λήξη της αναμέτρησης κι αφού αποχωρούσε από το γήπεδο, πέρασε από τη Μεικτή Ζώνη όπου περίμεναν οι δημοσιογράφοι και χωρίς να σταθεί για δηλώσεις, απάντησε απλά σε ερώτηση για το πρόβλημα που είχε, λέγοντας: «Ήταν απλά ένα χτύπημα, τίποτα σοβαρό…».

Έκτος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ ο Μπενζεμά

Το δικό του στίγμα στην ιστορία της Ρεάλ αφήνει ο Καρίμ Μπενζεμά.

Με τα δύο γκολ που πέτυχε στη χθεσινή νίκη επί της Εσπανιόλ στη Βαρκελώνη (0-2) έφτασε τα 207 με τη φανέλα της «βασίλισσας» και έπιασε στην έκτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών για το κλαμπ τον Ούγκο Σάντσες. Βέβαια ο τελευταίος έφτασε σε αυτόν τον αριθμό σε 282 συμμετοχές, ενώ ο Γάλλος χρειάστηκε 445 αγώνες.

Πάντως η κορυφή απέχει πολύ από τον Μπενζεμά, καθώς εκεί βρίσκεται με 450 γκολ ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ τον ακολουθούν ο Ραούλ με 323, ο Αλφρέδο Ντι Στέφανο με 308, ο Κάρλος Σαντιγιάνα με 290 και ο Φέρεντς Πούσκας με 242.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments