Αυτοκίνητο

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Εκπαιδευτικό βίντεο από τη Nissan για τη φόρτισή τους

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Εκπαιδευτικό βίντεο από τη Nissan για τη φόρτισή τους
Οι πωλήσεις για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τα τελευταία πέντε χρόνια και η Nissan μέσα από μία σειρά βίντεο δίνει απαντήσεις σε όλες σας τις απορίες.

Προκειμένου να υποστηρίξει ενεργά την αυξανόμενη ζήτηση σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα, η Nissan ξεκίνησε την πρώτη σειρά εκπαιδευτικών τηλεοπτικών σειρών, μέσα από την οποία δίνει απαντήσεις σε κάθε απορία των υποψήφιων αγοραστών.

“Σε όλη την περιοχή, ακούμε  συνεχώς  ότι οι άνθρωποι αγαπούν την ιδέα των EVs,  αλλά πολλοί ίσως δεν καταλαβαίνουν πλήρως πώς τα EVs μπορούν να ταιριάξουν στον τρόπο ζωής τους,  ή τον τρόπο χρήσης τους”, δήλωσε ο Yutaka Sanada, περιφερειακός ανώτερος αντιπρόεδρος της Nissan για την Ασία και την Ωκεανία.

“Στην κατεύθυνση της προσφοράς, η Nissan μορφοποιεί και μοιράζεται με το κοινό  την γνώση  της πάνω στην ηλεκτρική κινητικότητα, μέσα από τις αφηγήσεις ανθρώπων που βιώνουν, από πρώτο χέρι, την συγκεκριμένη τεχνολογία” πρόσθεσε.

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Τα θέματα που καλύπτει η σειρά με τα βίντεο

Η σειρά βίντεο τεσσάρων μερών, καλύπτει τη φόρτιση, την εμβέλεια, την οδήγηση και την ιδιοκτησία ενός αμιγώς ηλεκτροκίνητου οχήματος.

Το πρώτο βίντεο με θέμα τη φόρτιση / Βίντεο: Nissan Asia & Oceania

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments