Άποψη

Αλέφαντος: Όταν στήνεις έτσι την ομάδα θα το πληρώσεις

Αλέφαντος: Όταν στήνεις έτσι την ομάδα θα το πληρώσεις
Ο Νίκος Αλέφαντος είδε τα παιχνίδια της Τετάρτης και σχολιάζει τα πάντα στο blog του στο pagenews.gr. Ο Ολυμπιακός, ο Φορτούνης, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, η μάχη για τον τίτλο και τα ντέρμπι που έρχονται.

Ο Νίκος Αλέφαντος ενθουσιάζεται με το ποδόσφαιρο που βλέπει και γράφει στο blog του στο pagenews.gr για όσα ξεχώρισε από τη χθεσινή αγωνιστική. Ο παιχταράς που είναι για… Τσέλσι, οι πασίτσες, ο Κούγιας και ο προπονητής, ο ΠΑΟΚ που δεν του άρεσε και τα μπακ που δεν πρέπει να τα… ξαμολάνε σε δύσκολα ματς.

Εγώ πάντα έλεγα ότι ο Φορτούνης έχει τα προσόντα για να παίξει σε μεγάλη ομάδα στο εξωτερικό. Τώρα που κάνει αυτό που θέλω, να πατάει περιοχή, είναι παίκταρος. Καταπληκτικός είναι. Ταχύς, με αντοχές, του έκανε πολύ καλό που δούλεψε στιβική προπόνηση το καλοκαίρι, είναι κάτι που πάντα λέω στους παίκτες, μην τεμπελιάζετε, μην τσιγκουνεύεστε, κάντε έξτρα προπόνηση. Καλπάζει ο Φορτούνης. Τα άλλα τα είχε. Πολύ καλά πόδια, σουτ, πάσες, ντρίμπλες, όλα τα έχει.

Να μην κοιτάξει να πάει σε καμιά ομάδα της πλάκας. Το έχω πει και στο παρελθόν, αυτός μπορεί να παίξει σε ομάδα τύπου Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αρκεί να συνεχίσει να δουλεύει και να είναι αθλητής πρώτα.


Αλέφαντος: Ο Φορτούνης επιτέλους παίζει αλλά εσύ κοιμάσαι στον πάγκο


Και ο Μασούρας μου άρεσε αυτή τη φορά, να ακολουθήσει τη συμβουλή που έδωσα στην προηγούμενη στήλη: Στον Ολυμπιακό παίζεις. Δεν φτάνει μόνο πασίτσες και να κυνηγάς το αντίπαλο μπακ. Θα πάρεις προσωπικές ενέργειες. Θα κυνηγάς το γκολ. Καλά πόδια έχεις. Μεγάλη δουλειά για τον εξτρέμ το γκολ. Σκόραρε λοιπόν ωραίο γκολ και μπορούσε να βάλει άλλο ένα. Και ωραία σωματικά προσόντα.

Να κοιτάξεις όμως Μασούρα να δουλέψεις σε ταχύτητα και έκρηξη γιατί θέλεις δουλειά εκεί όπως σε βλέπω. Θέλεις σπριντ, πολλά σπριντ.

Η Λάρισα κατέθεσε τα όπλα, καλά τα είπε ο Κούγιας για τον προπονητή. Ξέφραγο αμπέλι ήταν. Πού πας στο Καραϊσκάκη να παίξεις με δύο στόπερ στην ευθεία.

Ο ΠΑΟΚ δεν μου άρεσε, κινδύνευσε με μεγάλη γκέλα, ο ΠΑΣ μπορούσε να κρατήσει το 1-1, στο τέλος είχε τύχη ο ΠΑΟΚ που σκόραρε. Βραδυκίνητος ο ΠΑΟΚ, δυσκίνητος. Δεν έχει τη φρεσκάδα που έχει ο Ολυμπιακός, δεν έχει την ταχύτητα και την τέχνη που δείχνει ο Ολυμπιακός.

Δεν μου άρεσε έτσι όπως έπαιξε ο ΠΑΣ Γιάννενα το 5-3-2. Ενώ παλιά το έπαιζε καλά ο Πετράκης. Όταν φτάνεις στο τέλος του ματς και είσαι 1-1 στην Τούμπα, δεν παίζεις ζώνη έτσι πίσω. Τα τρία σέντερ μπακ δεν ήταν δεμένα. Δεν ήταν οργανωμένοι. Και έπρεπε να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις, είχανε τον Μάνο ο οποίος βοηθάει τον ΠΑΣ Γιάννενα, πάλι γκολ έβαλε, σε δύο σερί αγώνες έχει βάλει δύο πολύ ωραία γκολ. Φάνηκε στατικός ο ΠΑΣ Γιάννινα και το πλήρωσε.

Θα είναι πολύ δύσκολο το ματς με την ΑΕΚ για τον ΠΑΟΚ. Ο Ουζουνίδης καλά κάνει και παίζει 5-3-2 στα τελευταία ματς, της πάει της ΑΕΚ αυτό το σχήμα διότι έχει πρόβλημα με τα εξτρέμ, κρύβει το πρόβλημά της έτσι. Και παίζει ο Μάνταλος οργανωτής όπως πρέπει, και βάζει δύο κυνηγούς, και έχει επίσης τα πλάγια μπακ η ΑΕΚ για να υπηρετήσουν αυτήν την τακτική. Δεν περνάει εύκολα ο ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ. Το πρωτάθλημα θα πάρει φωτιά. Να προσέξει μόνο η ΑΕΚ να μην ξαμολάει σε αυτό το ματς πολύ ψηλά τα μπακ της.


Έτσι τινάζει την μπάνκα ο Ολυμπιακός – Παίκτες αξίας 50 εκατομμυρίων


Ο Νίκος Αλέφαντος και όλα τα άρθρα του με ένα κλικ εδώ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments