Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Στο μυαλό τους η Λεωφόρος, καμιά επαφή μέχρι τώρα

Παναθηναϊκός: Στο μυαλό τους η Λεωφόρος, καμιά επαφή μέχρι τώρα
Ο Παναθηναϊκός βάζει άλλες προτεραιότητες, όπως αυτή της άδειας, πριν ασχοληθεί με το γήπεδο που θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις επιτυχίες με το 1-0 επί του Παναιτωλικού και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Οι πράσινοι έχουν δύο ακόμα εκτός έδρας παιχνίδια, με Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο ταυτόχρονα τρέχουν… κι άλλες μάχες.

Με πρώτη και καλύτερη αυτή της άδειας. Οι πράσινοι κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να είναι στο τέλος Μαρτίου όλα έτοιμα. Και να μπουν στο φάκελο διακανονισμοί και πληρωμένες υποχρεώσεις, ώστε να προχωρήσει ο σύλλογος στο επόμενο στάδιο.

Ανάμεσα σε όλα αυτά υπάρχει και το γηπεδικό. Ένα θέμα που “καίει” τους πράσινους. Και η επιστροφή στη Λεωφόρο είναι στο μυαλό τους εδώ και καιρό εν όψει της επόμενης περιόδου.

Ακόμα, φυσικά, δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση με την πλευρά του ερασιτέχνη. Κάτι απολύτως λογικό, αφού υπάρχει ο χρόνος. Ωστόσο, δεδομένα στην ΠΑΕ σκέφτονται πως από τη στιγμή που υπάρχει εξομάλυνση των σχέσεων με την πλευρά Γιαννακόπουλου, μπορούν να κάτσουν στο τραπέζι και να τα βρουν. Και να γυρίσει η ομάδα στη φυσική της έδρα της σεζόν 2019-20.

Η διοίκηση του τριφυλλιού πάντως είναι ευχαριστημένη από τη συνεργασία με το ΟΑΚΑ παρά τα προβλήματα με τον χλοοτάπητα και προς το παρόν το μόνο που σκέφτονται είναι η συμπλήρωση του φακέλου που θα καταθέσουν στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Όταν ολοκληρωθεί ο φάκελος και παραδοθεί, τότε δεδομένα θα γίνει επαφή με τον ερασιτέχνη για τη Λεωφόρο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments