Πολιτική

Καμμένος κατά Παπαχριστόπουλου και Κουίκ: “Να παραδώσουν την έδρας τους τώρα”

Καμμένος κατά Παπαχριστόπουλου και Κουίκ: “Να παραδώσουν την έδρας τους τώρα”
Έξαλλος ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος με τον Θανάση Παπαχριστόπουλο και τον Τέρενς Κουίκ.

Σε ένα νέο χτύπημα -και πάλι μέσω του λογαριασμού του στο twitter- προχώρησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος με αφορμή τη μη παραίτηση του Θανάση Παπαχριστόπουλου.

Ο πρώην κυβερνητικός εταίρος «διακηρύσσει» πως η έδρα της Β’ Αθήνας ανήκει στους ΑΝΕΛ. «Αν αλήθεια την παραδίδει ο Παπαχριστόπουλος οφείλει να το κάνει τώρα», γράφει ο Πάνος Καμμένος.

«Όπως και ο Κουίκ αν αποφασίσει να μείνει υπουργός και να παραδώσει το όνομα της Μακεδονίας», σημειώνει με νόημα ο κ. Καμμένος, πάλι μέσω twitter.

Θυμίζουμε, πως όταν και εφόσον παραιτηθεί ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, την θέση του καταλαμβάνει ως πρώτος επιλαχών ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ.

Η διατήρηση του Τέρενς Κουίκ στην κυβέρνηση από τον Αλέξη Τσίπρα αποτελεί για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ «κόκκινο πανί», όπως είπε πρόσφατα ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

  • Η ανάρτηση του Πάνου Καμμένου στο twitter:

Να αναφέρουμε, ότι το πρωί ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμύνης επιτέθηκε προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, σχολιάζοντας τις πληροφορίες που υπάρχουν σχετικά με τα σχέδια της κυβέρνησης για αλλαγή του Κανονισμού της Βουλής.

«Οι ΑΝΕΛ δεν θέλουμε χάρη από κανένα, θέλουμε εφαρμογή της κοινοβουλευτικής νομιμότητας» έγραψε αρχικά ο Πάνος Καμμένος. Ωστόσο συνεχίζοντας προχώρησε σε μια καταγγελία γράφοντας:

«Δεν δέχομαι δε ιδιαίτερα απειλές κατά της οικογένειάς μου», γράφει ο πρώην υπουργός Άμυνας.

«Πάρε και τα προνόμια, κράτα και τους αστυνομικούς. Εκτός από τους Ρουβίκωνες υπάρχουν κι Έλληνες Αλέξη», καταλήγει ο Πάνος Καμμένος στο twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments