Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (4/2/19)

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (4/2/19)
Συμβουλές για όλα τα ζώδια σήμερα.

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (4/2/19).

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα η ανάγκη σου για απόδραση από τη εργασιακή ρουτίνα, ανάσες κοινωνικότητας και ενέσεις χαμόγελου είναι τόσο πιεστικές, που αν δεν ικανοποιηθούν άμεσα, κινδυνεύεις να πέσεις σε ραθυμία.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Μια επαγγελματική προσπάθεια/ένα project μπαίνει στην τελική ευθεία του. Μπορείς μια στιγμή να χαμογελάσεις και μετά βουρ για τον επόμενο στόχο!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Το μεγάλο σου προτέρημα, ανεξαρτήτως τομέα απασχόλησης, πόστου και ευθυνών, είναι πως δεν επαναπαύεσαι ποτέ. Πάντα ψάχνεις μια νέα ιδέα, έναν νέο τρόπο να γίνουν τα πράγματα. Σήμερα έχεις ρέντα στις φρέσκιες ιδέες. Εξέπληξε τους πάντες ξανά!

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (4/2/19)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ουφ! Τι άγχος κι αυτό; Οικονομικές υποχρεώσεις, λογαριασμοί, σπασμένοι κουμπαράδες (παραδέξου ότι έχεις ακόμη, μεταξύ μας είμαστε!), δανεικά, κάρτες, εφορία… Καρκίνε το άγχος της επιβίωσης κινδυνεύει σε κάνει τσιγκούνη/α και στα συναισθήματα. Μην το επιτρέψεις!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8) Λέοντα, σήμερα είναι σημαντικό να αφιερώσεις όσο περισσότερο χρόνο μπορείς σʼ έναν/μια κοντινό/η φίλο/η ή στον/στην σύντροφό σου. Αφουγκράσου τους, μίλα τους, διασκέδασε, θυμήσου, γέλασε, κλάψε… Αυτό σημαίνει μοιράζομαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Εξαιρετική μέρα αν θες να κλείσεις εκκρεμότητες στο γραφείο, να οργανώσεις εκ νέου το πρόγραμμα σου, να ασχοληθείς με το σώμα σου ή με το σπίτι σου. Κάκιστη μέρα για σκέψεις, ενδοσκόπηση ή για να προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα σχέσεων.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αν επιχειρήσεις νʼ αφιερώσεις τον περισσότερο χρόνο αυτού του διημέρου για τον εαυτό σου και μόνο, θα νιώθεις μοναξιά. Αν επιχειρήσεις να τον περάσεις με τον/την σύντροφο σου ή παρέα, τότε θα νιώθεις πως παραμελείς εσένα. Όχι δεν είσαι τρελός/η. Απλά λίγο περισσότερο Ζυγός απʼ ότι συνήθως!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Πρόταση: Αφιέρωσε χρόνο σʼ εσένα, το σπίτι σου, τους οικείους σου και μην τρέχεις αριστερά και δεξιά σήμερα σε αναζήτηση προκλήσεων και περιπετειών… Προειδοποίηση: … πρόσεξε μόνο μην πέσεις στην παγίδα να σε ζαλίσουν οι λίγοι κοντινοί σου άνθρωποι με ένα συρφετό προβλημάτων και ανασφαλειών. Όχι άλλες (νέες) σκοτούρες για λίγες ώρες!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μοιάζεις λίγο με τον Κύρο Γρανάζη σήμερα. Αν κάποιος συνέδεε με το κεφάλι σου δύο καλώδια και ένα λαμπτήρα, η ταχύτητα των σκέψεων σου θα παρήγαγε αρκετό ρεύμα για να φωτίσει ένα μικρομεσαίο σαλόνι. Τι μπορεί να σε σκοτίζει τόσο; Μα το αιώνιο δίλημμα για το επαγγελματικό σου μέλλον: Να μείνω ή να φύγω; Να τα πω έξω από τα δόντια ή να περιμένω λίγο ακόμη;

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (4/2/19)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ας πούμε πως δεν είχες τις επόμενες μέρες καμία κοινωνική υποχρέωση ενώ όλοι οι φίλοι σου και ο/η σύντροφος σου είχαν, αντίθετα μʼ εσένα, ανειλημμένες υποχρεώσεις. Τότε θα προσπαθούσες ή όχι να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου για να χαλαρώσεις; Ωραία, και γιατί τώρα που δεν ισχύουν οι παραπάνω συνθήκες θα καταλήξεις να τον παραμελήσεις αν δεν σου τραβήξω τʼ αυτί;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Οι επόμενες μέρες μιλάνε για ενδοσκόπηση και ταμείο στις επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις των τελευταίων μηνών. Και ναι, επιτέλους έχεις την αίσθηση πως είναι κοντά σου μόνο όσοι/ες χρειάζεσαι…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα που οι αναδρομές στο ερωτικό σου παρελθόν ελλοχεύουν πίσω από κάθε γωνία, ίσως πιάσεις τον εαυτό σου να αναβιώνει όλες τις στιγμές που έψαχνε ένα λόγο στοργής για να πιαστεί ή μια ένδειξη πως υπήρχε ακόμη η ελπίδα. Κάποιοι/ες Ιχθύες θα τσαντιστούν σε σημείο αυτοτιμωρίας για τις επιλογές που έκαναν κάποτε, κάποιοι/ες άλλοι/ες θα μελαγχολήσουν. And life goes on and on and on…

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments