Πολιτική

Μεγαλοοικονόμου: Επεισόδιο στη Βουλή με Μάριο Γεωργιάδη (vid)

Μεγαλοοικονόμου: Επεισόδιο στη Βουλή με Μάριο Γεωργιάδη (vid)
Η ένταση μεταξύ Μεγαλοοικονόμου και Γεωργιάδη σημειώθηκε την ώρα της συζήτησης για την ονομαστική ψηφοφορία, η οποία θέτει τους έξι βουλευτές που με επιστολή τους εντάχθηκαν στην κυβερνητική πλειοψηφία.

Έντονο επεισόδιο διαδραματίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής μεταξύ της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου και του Μάριου Γεωργιάδη.

Η ένταση μεταξύ των δύο σημειώθηκε την ώρα της συζήτησης για την ονομαστική ψηφοφορία, η οποία θέτει τους έξι βουλευτές που με επιστολή τους εντάχθηκαν στην κυβερνητική πλειοψηφία.

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, εξαπέλυσε σφοδρή κριτική κατά πάντων ξεκινώντας από τη Νέα Δημοκρατία, λέγοντας πως δεν ψήφισε την απλή αναλογική και πως στις τάξεις της έχει βουλευτές σεξιστές.

Στη συνέχεια κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ, ότι δεν ψήφισε την απλή αναλογική και ότι αποκαλεί τον κ. Τσίπρα νεοκομμουνιστή.

Επέστρεψε μάλιστα στη Νέα Δημοκρατία λέγοντας : «Απορώ πως το δέχθηκε το ΚΚΕ να αποκαλούν τον Τσίπρα έτσι. Αυτοί που πολέμησαν στον Γοργοπόταμο ενώ εσείς στη Ν.Δ πολεμήσατε με τις κουκούλες, δοσίλογοι».

Η ίδια αναφέρθηκε και στον Βασίλη Λεβέντη αναρωτώμενη αν θα έκανε αυτοκράτορα τον γιο του, Μάριο Γεωργιάδη αν είχε δέκα χρόνια στη Βουλή.

«Ο Λεβέντης είπε να ετοιμάσουμε το Γουδί. Αν είναι δυνατόν. Να ετοιμαζόμαστε για τη Μακρόνησο. Ντρέπομαι για την ελληνική Βουλή. Παρά τις προτάσεις που είχα επέλεξα να πάω στον ΣΥΡΙΖΑ, να πάω με τους ηττημένους και καθαρούς, αντί να πάω στους νικητές και βρώμικους.

Το μόνο που κατηγορώ τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι δεν βγήκε να με υπερασπιστεί κανένας. Όταν έγινα ανεξάρτητη είπα στον κ.Λεβέντη να πάρει την έδρα και είπαν όχι γιατί πίσω ήταν ο Καλλιάνος. Ο Λεβέντης έλεγε όχι οικογενειοκρατία και έκανε τον γιο του Αντιπρόεδρο της Βουλής.

Αν ήταν δέκα χρόνια στη Βουλή τι θα τον έκανε ; Αυτοκράτορα; Δεν χρειάζομαι καμιά καρέκλα. Με έχει βαφτίσει η Βέμπο και είμαι περήφανη για αυτό.

Λυπάμαι για το Κοινοβούλιο και τα παλαιά κόμματα. Ντρέπομαι για εσάς. Ντρέπομαι που έγινα βουλευτής», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής από την Ένωση Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης , ο οποίος μόλις μίλησε για παραλογισμό, είδε την κα Μεγαλοοικονόμου να κινείται προς το έδρανό του.

Μάλιστα, στάθηκε ακριβώς μπροστά του, φανερά οργισμένη.

Ο Μάριος Γεωργιάδης είπε:

«Ζήσαμε για άλλη μια φορά τον παραλογισμό. Η κυρία δημοσίως αποκάλεσε κουραμπιέδες όλους τους πολιτικούς αρχηγούς. Αυτά να τα κάνατε στα πάνελς. Για να κρίνουμε κατά πόσο είναι ειλικρινής είπε ότι αν ζητήσουμε την έδρα θα την παραδώσει. Τη ζητάμε δημοσίως. Αλλά είναι βολική η καρέκλα και θέλει να την κρατήσει η κυρία. Το 151 είναι αυτή τη στιγμή. Και για αυτό δεν δίνει την έδρα για να μη ρίξει την κυβέρνηση».

Μεγαλοοικονόμου: Επεισόδιο στη Βουλή με Μάριο Γεωργιάδη

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments