Αθλητισμός

Σισέ: Ποιος έδινε τελικά 18 εκατομμύρια για τον Σενεγαλέζο

Σισέ: Ποιος έδινε τελικά 18 εκατομμύρια για τον Σενεγαλέζο
Ο Σισέ φέρεται να έχει τρομερή πέραση στο εξωτερικό, αλλά ελέγχεται η ομάδα που φέρεται να έδινε τα 18 εκατομμύρια.

Αρκετά έχουν ακουστεί και γραφτεί τις τελευταίες μέρες για τον Σισέ, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως λέγονται.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στο Sportime της Τετάρτης και στη στήλη «Agent Greek», έγινε γνωστό πως ο Ολυμπιακός απέρριψε πρόταση 18 εκατ. ευρώ για τον παίκτη στο τέλος Ιανουαρίου.

Κάτι τέτοιο μπορεί να μην αμφισβητείται, ωστόσο το όνομα της ομάδας που «έπαιξε» σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να ισχύει.

Το Αννόβερο λοιπόν, φάνηκε πως προσέφερε το τεράστιο αυτό ποσό για τον αμυντικό των «ερυθρολεύκων», ωστόσο είναι σχεδόν απίθανο αφού η γερμανική ομάδα είναι στον πάτο της Bundesliga, τόσα χρήματα δεν έχει δώσει ποτέ για μεταγραφή, ενώ παρότι τα… είχε δεν αγόρασε κανέναν τον Ιανουάριο, βγάζοντας την με δανεικό στόπερ.

Σίγουρα λοιπόν κάτι δεν βγάζει νόημα με την περίπτωση αυτή, αφού τα πράγματα δεν… κολλάνε.

Σισέ: Ενδιαφέρον και από Αγγλία

Τις τελευταίες μέρες, πάντως, το όνομα του Σισέ υπάρχει στα μπλοκάκια και των ανθρώπων αγγλικών ομάδων. Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού τον έχουν φέρει πολύ ψηλά στη λίστα ξένων συλλόγων.

Είναι δεδομένο πως το καλοκαίρι θα φτάσουν προτάσεις ξένων συλλόγων στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με την τιμή του παίκτη να ξεπερνάει κατά πολύ τα δέκα εκατομμύρια ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments