Πολιτική

Ε.ΠΟ.Σ: Ανακοινώθηκε η δημιουργία του νέου κόμματος

Ε.ΠΟ.Σ: Ανακοινώθηκε η δημιουργία του νέου κόμματος
Ε.ΠΟ.Σ: Ο Μιχάλης Πατσίκας, ένας εκ των διοργανωτών των συλλαλητηρίων για το Μακεδονικό, ανακοίνωσε τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα.

Ε.ΠΟ.Σ: Τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα ανακοίνωσε ο Μιχάλης Πατσίκας. Ο εν λόγω ήταν στην ομάδα των διοργανωτών των συλλαλητηρίων κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών. Η ονομασία του νέου κόμματος προκύπτει ως εξής: “Ελληνική ΠΟλιτική Συνείδηση”, όπως ανέφερε ο ιδρυτής του, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

“Δεν θα αφήσουμε τίποτα στα χέρια των βουλευτών που είναι στο κοινοβούλιο, στους βουλευτές της γκαζόζας και του κουραμπιέ”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο ιδρυτής του Ε.ΠΟ.Σ, κ. Πατσίκας. Ο ίδιος αρνήθηκε να προσδιορίσει τον ιδεολογικό προσδιορισμό του νέου κόμματος, αρνούμενος να το “τοποθετήσει” στο φάσμα της δεξιάς ή της αριστεράς.

Πάντως, ο ιδρυτής του ξεκαθάρισε ότι ο νέος πολιτικός φορέας δεν θα αναζητήσει συνεργασία ή συμμαχία με τη Χρυσή Αυγή. Το ίδιο θα ισχύσει και με όσα κόμματα ψήφισαν τα μνημόνια, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Μιχάλης Πατσίκας.

Αντίθετα, θα αναζητήσει τη σύμπραξη με άλλους εξωκοινοβουλευτικούς, πατριωτικούς, φορείς, κατά τα λεγόμενα του ιδρυτή του. Χαρακτηρίζοντας το νέο κόμμα, ο Μιχάλης Πατσίκας ανέφερε ότι πρόκειται για ένα “πατριωτικό, δημοκρατικό, πολιτικό κίνημα”.

Το λογότυπο του

πηγή φωτογραφίας: facebook

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments