Lifestyle

Γιώργος Αγγελόπουλος – Ντάνος: Κυκλοφορεί βιβλίο για τη ζωή του (pic)

Γιώργος Αγγελόπουλος – Ντάνος: Κυκλοφορεί βιβλίο για τη ζωή του (pic)
Γιώργος Αγγελόπουλος - Ντάνος: Ο νικητής του Survivor 2017 κυκλοφορεί βιβλίο το οποίο αναφέρεται στη ζωή του

Γιώργος Αγγελόπουλος – Ντάνος: Ο νικητής του Survivor 2017 μας αποκαλύπτει τη ζωή του μέσω… βιβλίου. Όπως ανακοινώθηκε, στις 28 Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσει το βιβλίου που θα έχει αναφορές από τη γέννησή του μέχρι το Survivor.

Ο ίδιος ο “Ντάνος” αποκάλυψε τα του… βιβλίου, μέσω ανάρτησής του στο επίσημο προφίλ του στο Instagram.

πηγή: Instagram / official_danos ga

O Γιώργος Αγγελόπουλος είχε κάνει την εν λόγω αποκάλυψη για την κυκλοφορία αυτοβιογραφίας, μιλώντας στο περιοδικό People.

«Είναι ένα βιβλίο που ξεκινά από τότε που γεννήθηκα μέχρι το Survivor και πλέκει γεγονότα της ζωής μου πριν και μετά. Είναι καθαρά παρακινητικού χαρακτήρα και γνωστοποιεί και όσα μοιράζομαι μέσα από motivational συνέδρια που κάνω, διαλόγους με το κοινό.

Υπάρχουν ανάμεσά μας πολλοί που μπορούν να το κάνουν, να δίνουν κίνητρο σε ανθρώπους να βελτιώσουν τη ζωή τους μέσα από τις εμπειρίες τους. Δεν έγινα ξαφνικά γκουρού. Απλά θέλω να μοιραστώ πράγματα που με βοήθησαν με τον κόσμο, εξηγώντας πώς με βοήθησαν».

H ανάρτηση-promo για το βιβλίο του Γιώργου Αγγελόπουλου

Ποιος είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, γνωστός και ως Ντάνος, είναι Έλληνας προπονητής θαλάσσιου σκι, ηθοποιός, επιχειρηματίας, και πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνιζόταν ως αμυντικός, σύμφωνα με τη Wikipedia.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή του στο παιχνίδι επιβίωσης Survivor, το οποίο προβαλλόταν από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Aναδείχθηκε ο νικητής του παιχνιδιού στις 5 Ιουλίου 2017.

Στις 28 Νοεμβρίου 2017, βρέθηκε στην Κύπρο όπου μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου παρουσίασαν τα Time Out Eating Awards για το 2017, τον γαστρονομικό θεσμό του νησιού που βράβευε τα καλύτερα εστιατόρια για 13η χρονιά.

Έχει συμμετάσχει στη σειρά του Alpha TV Το Τατουάζ, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε διαφημίσεις και κάνει ομιλίες με θέμα το motivation.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments