Πολιτική

Καμμένος σε Νικολόπουλο: Αυτά είναι τα sms που του έστειλε

Καμμένος σε Νικολόπουλο: Αυτά είναι τα sms που του έστειλε
Καμμένος σε Νικολόπουλο: Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ αποφάσισε να δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter τα sms που αντάλλαξαν μεταξύ τους.

Καμμένος σε Νικολόπουλο: Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ απάντησε στον Νίκο Νικολόπουλο για τις κατηγορίες εις βάρος του σχετικά με εκβιασμό και απειλές.

Ο Πάνος Καμμένος αποφάσισε να δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter τα sms που αντάλλαξαν μεταξύ τους.

Mε ανακοίνωσή τους οι ΑΝΕΛ έκαναν γνωστό ότι ο Πάνος Καμμένος θα δώσει στη δημοσιότητα τα sms με τα οποία ο Νίκος Νικολόπουλος ισχυρίζεται ότι τον εκβίασε.

Η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνος Καμμένος δίνει στη δημοσιότητα τα μηνύματα που επικαλείται ο κ. Νίκος Νικολόπουλος ώστε να αποκαλυφθεί το μέγεθος της γελοιότητας του υποτιθέμενου εκβιασμού.

Μάλιστα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανέφερε σε συνομιλητές του ότι μίλησε με τον κ. Νικολόπουλο, στον οποίο είπε ότι θα αποκαλύψει στη Βουλή ότι στα site που έχει ο βουλευτής Αχαΐας παίρνει κρατική διαφήμιση.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο Νίκος Νικολόπουλος κατέθεσε μήνυση στην ΓΑΔΑ εναντίον του Πάνου Καμμένου λέγοντας ότι δέχεται απειλές από τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ μέσω sms. Ο Πάνος Καμμένος σήκωσε το γάντι και απάντησε στον ανεξάρτητο βουλευτή, λέγοντας πως δεν απείλησα ποτέ τον Νικολόπουλο.

«Το μόνο που έκανα ήταν ότι τον πήρα τηλέφωνο και του είπα ότι θα αποκαλύψω στη Βουλή πως στα site που έχει παίρνει κονδύλια από κρατική διαφήμιση» είπε ο πρώην υπουργός Άμυνας.

Στην ΓΑΔΑ ο Νίκος Νικολόπουλος – Καταθέτει μήνυση κατά Καμμένου

Στην υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 8/2/19, ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, προκειμένου να κατέθεσε μήνυση κατά του Πάνου Καμμένου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής Αχαΐας δέχθηκε πιέσεις, αλλά και εκβιασμό από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο.

Μάλιστα από την πλευρά Νικολόπουλου αναφέρουν πως υπάρχουν και στοιχεία για τα όσα καταγγέλλει, χωρίς να δίνουν όμως περισσότερες λεπτομέρειες.

Υπενθυμίζεται ότι το 2015 ο Νίκος Νικολόπουλος, ως βουλευτής των ΑΝΕΛ, είχε καταψηφίσει το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, με αποτέλεσμα να διαγραφεί από την κοινοβουλευτική ομάδα, ωστόσο δεν παρέδωσε την έδρα του.

Ο Νίκος Νικολόπουλος θα μπορούσε να είναι η λύση που αναζητά ο Καμμένος για να είναι ο 5ος βουλευτής.

Σε παλαιότερες δηλώσεις του ο Νίκος Νικολόπουλος δήλωνε αρνητικός στο να γυρίσει τους ΑΝΕΛ:

«Ανήκω στο κόμμα των Πατρινών. Στις 11 Φεβρουαρίου μια καινούργια παράταξη γεννιέται για τη Νέα Πάτρα.

Ως εκ τούτου δεν προσχωρώ στους ΑΝΕΛ, με τους οποίους συνεργάστηκε το κόμμα μου στις τελευταίες εκλογές.

Από τους ΑΝΕΛ δεν αποχώρησα, αλλά διεγράφην από την Κοινοβουλευτική Ομάδα τους τον Νοέμβριο του 2015 μαζί με τον Στάθη Παναγούλη».

Το θρίλερ με τον 5ο βουλευτή

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ψάχνει εναγωνίως έναν βουλευτή, προκειμένου να μην χάσει την κοινοβουλευτική του ομάδα.

Μέχρι στιγμής, διαθέτει τη Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, Κώστα Κατσίκη και τον Αριστείδη Φωκά, που εντάχθηκε πρόσφατα στην ομάδα του.

Συνολικά, δηλαδή έχει τέσσερις βουλευτές (συμπεριλαμβανομένου και του ιδίου).

Φυσικά, για την ώρα παραμένει στους ΑΝΕΛ ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, τον οποίο, όμως, ο Π. Καμμένος θα διαγράψει μέχρι το βράδυ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments