Lifestyle

Αγγελική Ηλιάδη – Σάββας Γκέντσογλου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση του χωρισμού

Αγγελική Ηλιάδη – Σάββας Γκέντσογλου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση του χωρισμού
Δείτε το μήνυμα του Σάββα Γκέντσογλου μετά την αποκάλυψη του χωρισμού του από την Αγγελική Ηλιάδη.

Αγγελική Ηλιάδη Σάββας Γκέντσογλου: Η Αγγελική Ηλιάδη επέλεξε την εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη για να επιβεβαιώσει τον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντσογλου.

Εκτός από το πρόβλημα υγείας της αναφέρθηκε για πρώτη φορά και στον χωρισμό της με τον Σάββα Γκέντσογλου με τον οποίο έχουν και ένα παιδί.

«Ναι, είμαι μόνη μου. Τώρα δεν είμαι μαζί με τον Σάββα. Δεν είναι πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα που έχουμε χωρίσει, αλλά θεωρώ ότι ήταν μια απόφαση που έπρεπε να πάρω για το καλό όλων. Βεβαίως δεν είναι ευχάριστο γιατί υπάρχουν και δύο παιδιά, αλλά δυστυχώς έπρεπε να γίνει», δήλωσε αρχικά η τραγουδίστρια.

Και πρόσθεσε: «Δύο άνθρωποι ξεκινούν με κάθε διάθεση να προχωρήσουν μαζί τη ζωή τους, αλλά πολλές φορές στην πορεία συμβαίνει ο ένας να πάρει άλλο δρόμο. Ή μπορεί να μη του βγει ή να το δει όλο αυτό πάρα πολύ μεγάλο και πάρα πολύ δύσκολο».

Στη συνέχεια η Αγγελική Ηλιάδη εξήγησε ότι ο πρώην, πλέον, σύντροφός της λατρεύει τα δύο παιδιά, αλλά δεν ήταν όπως θα έπρεπε απέναντι στα παιδιά, κυρίως.

«Όποιος κι αν είναι ο λόγος, που εμένα προσωπικά δεν με αφορά στη σχέση μου αυτή που είχα, θεωρώ ότι για τον οποιονδήποτε λόγο ένας άνθρωπος δεν είναι όπως θα έπρεπε να είναι απέναντι στα παιδιά κυρίως… Βεβαίως έφταιγε και η απόσταση, απλώς πολλοί πατεράδες λείπουν, κάνουν επαγγέλματα που τους αναγκάζουν να βρίσκονται μακριά. Ο Σάββας είναι ένας άνθρωπος που λατρεύει τον Βασίλη, αλλά και τον Μπάμπη. Απλώς θεωρώ ότι θα έπρεπε να δίνει περισσότερη προσοχή στα παιδιά», δήλωσε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια.

Αγγελική Ηλιάδη – Σάββας Γκέντσογλου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση του χωρισμού

Ο Σάββας Γκέντσογλου αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Κύπρο, καθώς ανήκει στην ποδοσφαιρική ομάδα, ΑΠΟΕΛ.

Όλο αυτό το διάστημα ο 28χρονος ποδοσφαιριστής δεν έκανε τη παραμικρή δήλωση, μέχρι που πριν από λίγες ώρες.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μέσω InstaStories το εξής μήνυμα:

«Τον θυμό του καλού και το ξέσπασμα του υπομονετικού… καλά θα κάνεις, να τα φοβάσαι!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments