Αυτοκίνητο

Ford Ranger Raptor: Κατασκευασμένο για τις πιο ακραίες οδηγικές προκλήσεις (pics&vid)

Ford Ranger Raptor: Κατασκευασμένο για τις πιο ακραίες οδηγικές προκλήσεις (pics&vid)
Σχεδιασμένο για να ξεπερνά τις πιο αντίξοες εδαφικές συνθήκες το νέο Ford Ranger Raptor αποτελεί το απόλυτο μοντέλο οδηγικής απόλαυσης.

Το νέο Ford Ranger Raptor κατασκευάστηκε με στόχο την ανταπόκριση στις πιο ακραίες οδηγικές προκλήσεις. Άλλωστε, δεν είναι ένα συνηθισμένο pick-up, αλλά η ενσάρκωση της απόλυτης περιπέτειας πάνω σε τέσσερις τροχούς.

Σχεδιασμένο για να ξεπερνά τις πιο αντίξοες εδαφικές συνθήκες το νέο Ford Ranger Raptor αποτελεί το απόλυτο μοντέλο οδηγικής απόλαυσης, που μπορεί να βγάλει από τις δύσκολες στιγμές τον οδηγό εκεί όπου η άσφαλτος δίνει τη θέση της στο χώμα, τη λάσπη ή το χιόνι.

Διαθέτει τον πανίσχυρο bi-turbo πετρελαιοκινητήρα της γενιάς EcoBlue με τη θηριώδη ροπή των 500 Nm και την ισχύ των 213 ίππων, που συνοδεύεται από το γνωστό αυτόματο κιβώτιο των 10 σχέσεων της Ford.

Έχει αμορτισέρ αγωνιστικών προδιαγραφών της Fox Racing με σύστημα Position Sensitive Damping, ενώ οι τροχοί του 285/70 R17 συνδυάζονται με ελαστικά της BF Goodrich.

To νέο Ford Ranger Raptor έρχεται και στην Ελλάδα

Η Ford φέρνει στην Ελλάδα το Range Raptor την επιτομή της απόλυτης off raod εμπειρίας.

Το “απόλυτο μηχάνημα οδηγικής απόλαυσης” όπως το χαρακτηρίζει η Ford, εφοδιάζεται με κορυφαίες τεχνολογίες για την κατηγορία του.

Χαρακτηριστικά:

  • Κινητήρας 2.0L με ισχύ 213 ίππων και ροπή 500 Nm
  • Αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων
  • Σύστημα μετάδοσης Terrain Management με 6 προγράμματα λειτουργίας (Normal, Sport, Grass/Gravel/Snow, Mad/Sand, Rock και Baja Mode)
  • Αμορτισέρ αγωνιστικών προδιαγραφών της Fox Racing με σύστημα Position Sensitive Damping
  • Τροχοί 285/70 R17 σε συνδυασμό με ελαστικά της BF Goodrich
  • Μοναδικά στοιχεία εσωτερικής και εξωτερικής σχεδίασης
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments