Lifestyle

Κώστας Αναγνωστόπουλος: Απίθανο με ποιο κόμμα κατεβαίνει ο μισθοφόρος του Survivor στις εκλογές

Κώστας Αναγνωστόπουλος: Απίθανο με ποιο κόμμα κατεβαίνει ο μισθοφόρος του Survivor στις εκλογές
Θα δοκιμαστεί και στην πολιτική ο μισθοφόρος του Survivor, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. 

Θα δοκιμαστεί και στην πολιτική ο μισθοφόρος του Survivor, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Μάλιστα θα έχει την υποστήριξη μεγάλου κόμματος.

View this post on Instagram

Sometimes it’s better to just remain silent and smile ! 📸 @johnny__x__ ———————————————————————— #pirateslife #misthoforos #santodomingo #pirates #caribbean #blackpearl #WHPmarching

A post shared by Kostas Anagnostopoulos (@kost4s) on

Ποιο είναι αυτό; Ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ζήτησε συνάντηση με τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, η οποία και πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα.

Τι έγινε

Το βράδυ της Τρίτης συναντήθηκε ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, με τον «μισθοφόρο», μετά από πρόταση του πρώην παίκτη, ο οποίος αυτοπροτάθηκε να κατεβεί δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του, όπως αναφέρει η Νέα Σελίδα.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην περιοχή, δραστηριοποιείται στην τοπική επιχειρηματικότητα, καθώς έχει δύο μαγαζιά στην Αγ. Παρασκευή και ένα στον Χολαργό.

Μέχρι τώρα ο Γιάννης Σταθόπουλος δεν έχει δώσει οριστική απάντηση, αλλά μάλλον είναι θετικός στην ένταξη του Κώστα Αναγνωστόπουλου στο ψηφοδέλτιο του.

Ο Γιάννης Σταθόπουλος εξελέγη δήμαρχος το 2014 επικεφαλής ανεξάρτησης κίνησης υποστηριζόμενης από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Οικολόγους και η υποψηφιότητά του θα στηριχθεί εκ νέου από το κόμμα της Κουμουνδούρου στις επερχόμενες εκλογές.

Πως ήταν ο “Μισθοφόρος” του Survivor

Δείτε πώς ήταν φυσιογνωμικά σε νεαρή ηλικία σε φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει ο ίδιος.

Φωτογραφία εξωφύλλου instagram

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments