Αθλητισμός

Κούτρης: Ήταν αδύνατο να γίνει το “deal” με την Τζένοα

Κούτρης: Ήταν αδύνατο να γίνει το “deal” με την Τζένοα
Γιατί ο Λεονάρντο Κούτρης δεν γίνεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Τζένοα και την Ιταλία;

Πολλά ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα για το φλερτ που φαίνεται να είχε ο Λεονάρντο Κούτρης με την Τζένοα προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην ιταλική ομάδα.

Η πρόταση των Ιταλών αφορούσε σε δανεισμό και όχι σε μεταγραφή, ωστόσο όπως όλα δείχνουν η πρόταση δεν είχε καμία τύχη για έναν απλό και συγκεκριμένο λόγο.

Πώς είναι δυνατόν λοιπόν ο Ολυμπιακός να έλεγε το “ναι” σε μια πρόταση για δανεισμό όταν έχει απορρίψει καλύτερη προσφορά της Μαρσέιγ;

Κούτρης: Η Μαρσέιγ μπορεί να επιστρέψει το καλοκαίρι

O Λεονάρντο Κούτρης μπορεί να συνεχίζει την καριέρα του στον Ολυμπιακό του Μαρτίνς που τον πιστεύει πολύ, ωστόσο η Μαρσέιγ που ενδιαφερόταν έντονα για τον παίκτη ίσως ξαναχτυπήσει σύντομα την πόρτα των ερυθρόλευκων προκειμένου να κάνει δικό της τον παίκτη.

Ο Ελληνοβραζιλιάνος αριστερός μπακ, μπορεί αρχικά να είχε χάσει την θέση του από τον Τσιμίκα, ωστόσο όταν του δόθηκε η ευκαιρία κατάφερε και την άρπαξε και από τότε είναι βασική και αναντικατάστατη μονάδα στην ερυθρόλευκη άμυνα.

Οι εμφανίσεις του ήταν πάρα πολύ καλές και σύντομα ο Κούτρης ανέβασε τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, τραβώντας ταυτόχρονα τα βλέμματα αρκετών μεγάλων της Ευρώπης. Μεταξύ αυτών, το εντονότερο ήταν της Μαρσέιγ, η οποία εξάντλησε για την χρονική στιγμή κάθε δεδομένο για να τον κάνει κάτοικο Μασαλίας.

Η περίπτωση του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού ενδιαφέρει τους Γάλλους και όπως γράφει το Sportime δεν θα έπρεπε να αποκλείουμε το ενδεχόμενο να έρθει ξανά το θέμα στο προσκήνιο το καλοκαίρι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments