Lifestyle

Το βίντεο – παράνοια του Νίνο μέσα από το ΟΑΚΑ

Το βίντεο – παράνοια του Νίνο μέσα από το ΟΑΚΑ
Ο Νίνο βρέθηκε χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ για να δει το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και πριν από λίγη ώρα ανέβασε βίντεο γεμάτο... παράνοια.

“Είμαι ένας άλλος, ζω σε παράνοια” τραγουδάει εδώ και χρόνια ο Νίνο. Ένα τραγούδι που είχε γίνει πολύ μεγάλη επιτυχία όταν κυκλοφόρησε. Και επανήλθε στις πρώτες… θέσεις λόγω Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ένας φίλαθλος του Παναθηναϊκού έφτιαξε ένα βίντεο με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ και με μουσική υπόκρουση το συγκεκριμένο τραγούδι. Κι από τότε, ο Γιαννακόπουλος το ανεβάζει συνεχώς. Και πλέον όποιος το ακούει φέρνει περισσότερο στο μυαλό του τον Γιαννακόπουλο, παρά τον ίδιο τον Νίνο.

Ο Έλληνας τραγουδιστής βρέθηκε χθες στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Χαιρετήθηκε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ενώ γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο του τριφυλλιού που τον είδε.

Όταν ο Ολυμπιακός αποχώρησε από το γήπεδο στο ημίχρονο, από τα μεγάφωνα του ΟΑΚΑ έπαιζε το “είμαι ένας άλλος ζω σε παράνοια”.

Και ο Νίνο, μέσω του Instagram, ανέβασε ένα βίντεο… γεμάτο παράνοια. Με τον κόσμο να τραγουδάει το τραγούδι του και τον ίδιο να λέει 18.500 ευχαριστώ. Όσοι ήταν και οι φίλαθλοι χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ.

Δείτε το βίντεο:

View this post on Instagram

18.500 ευχαριστώ για την φιλοξενία @dpg7000 !! #παράνοια ————

A post shared by Nino Xypolitas (@ninoxypolitas) on

Δείτε φωτογραφίες του Νίνο μαζί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments