Αθλητισμός

All Star Game 2019: Εκκίνηση με το παιχνίδι των Rising Stars (vid)

All Star Game 2019: Εκκίνηση με το παιχνίδι των Rising Stars (vid)
All Star Game 2019: Το παιχνίδι των Rising Stars μεταξύ της Team USA και της μικτής κόσμου, άνοιξε την "αυλαία" της φετινής γιορτής του μπάσκετ.

All Star Game 2019: Την Παρασκευή διεξήχθη το παιχνίδι των Rising Stars. Πρόκειται για το πρώτο… γεύμα στη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ, η οποία διεξάγεται φέτος στη Σάρλοτ.

Στο παιχνίδι που διεξήχθη τα ξημερώματα του Σαββάτου (ώρα Ελλάδος) αναμετρήθηκαν τα αστέρια του μέλλοντος. Η μια ομάδα αποτελούταν από Αμερικανούς παίκτες και η άλλη από καλαθοσφαιριστές προερχόμενους από κάθε γωνιά του κόσμου.

Η Team USA επικράτησε άνετα με 161-144 στο ματς. Για τα “αστέρια” της Αμερικής, ο Κούζμα έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση σημειώνοντας 35 πόντους. Από κοντά και ο Τέιτουμ που σταμάτησε στους 30. Φοβερός ήταν και ο Γιανγκ, που έβαλε 25 πόντους και μοίρασε 10 ασίστ.

Για τους ηττημένους, ο Μπεν Σίμονς ξεχώρισε σημειώνοντας 28 πόντους. Δεύτερος σκόρερ αναδείχθηκε ο Λάουρι Μάρκανεν με 21. Όσο για τον Λούκα Ντόνσιτς; Ο Σλοβένος σταρ έμεινε στα… χαμηλά, βάζοντας μόλις 13 πόντους, στην παρθενική του συμμετοχή.

Τα δωδεκάλεπτα: 40-30, 83-71, 123-117, 161-144

NBA All Star Game 2019: Τα highlights των Rising Stars

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τα στιγμιότυπα από το παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του All Star Game 2019.

πηγή video: Youtube / Ximo Pierto

All Star Game 2019: Που θα δείτε τη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ

Οι απεσταλμένοι της COSMOTE TV, Βασίλης Σκουντής και Ρήγας Δάρδαλης θα βρίσκονται στη Σάρλοτ, για την αποκλειστική κάλυψη όλων όσων συμβούν στη μεγαλύτερη γιορτή του αμερικανικού μπάσκετ μέσα από ολοκληρωμένο ρεπορτάζ και αποκλειστικές συνεντεύξεις των συμμετεχόντων.

Tην Κυριακή 17/2 στις 03.00, θα δοθεί το τζάμπολ του State Farm All Star Saturday Night που περιλαμβάνει τα events, Taco Bell Skills Challenge, MTN DEW Three-Point Contest και AT&T Slam Dunk.

Στο Taco Bell Skills Challenge, νικητής αναδεικνύεται αυτός που ανταποκρίνεται καλύτερα στο χειρισμό της μπάλας, στις πάσες και τα σουτ.

Ο διαγωνισμός τριπόντων, MTN DEW Three-Point Contest υπάρχει στο πρόγραμμα από το 1986, με τον παίκτη που θα σκοράρει τα περισσότερα τρίποντα σε ένα λεπτό, να αναδεικνύεται νικητής.

Στο AT&T Slam Dunk, ζητούμενο για την ανάδειξη νικητή είναι η ευρηματικότητα των παικτών, στον τρόπο με τον οποίο θα γίνει ένα κάρφωμα. Σε αυτό το event, διαγωνίζονται φέτος οι Miles Bridges (Charlotte Hornets), John Collins (Atlanta Hawks), Hamidou Diallo (Oklahoma City Thunder) και Dennis Smith Jr. (New York Knicks).

Η Δευτέρα 18/2, έχει ελληνικό ενδιαφέρον καθώς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ηγείται μίας εκ των δύο ομάδων, που στις 03.00 θα αναμετρηθούν στο παιχνίδι των μεγαλύτερων αστέρων του ΝΒΑ. Ύστερα από τη διαδικασία επιλογής, στην ομάδα του «Greek Freak» συμπεριλαμβάνονται οι Stephen Curry (Warriors)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments